Vnitřní spory nás nerozhodí, hlásí B.A.R.

Hungaroring - Tým B.A.R. dokázal i v současné obtížné situaci podat špičkový výkon a oba jeho jezdci se v kvalifikaci GP Maďarska umístili za vítěznými vozy Ferrari. "Nejsme stáj, kterou by něco takového rozhodilo," uvedl šéf David Richards, který před týdnem zuřil, protože Jenson Button bez domluvy s týmem podepsal pro příští rok Williamsu. Přitom Richards tvrdí, že má platnou smlouvu s B.A.R.

Button chce do Williamsu, i když Davidsův tým na něm stavěl svou budoucnost. Nyní mají vše v rukou právníci a Richards doufá, že se mu podaří talentovaného Brita udržet.

"Jsme závodním týmem a každý náš pracovník je profesionálem. Lhal bych, kdybych tvrdil, že tady není jiná atmosféra, ale dnešní den ukázal naši sílu a zítra v závodě by to mělo být ještě lepší," pokračoval zkušený obchodník Richards.

"Všichni jsou soustředění a pracují stejně efektivně a možná ještě lépe než jindy. Možná je tady jen menší legrace. Všichni vědí, jaké jsou naše cíle a nikdo si nedovolí něco odfláknout," dodal.

Jenson Button se kvalifikoval na čtvrtém místě a o sedm tisícin vteřiny podlehl Takumovi Satóovi, který začně z třetí pozice.


Sport v roce 2024

4. - 26. 5. Cyklistické Giro d´Italia
10. - 26. 5. MS v hokeji, Praha a Ostrava
26. 5. - 8. 6. Tenisové Roland Garros, Paříž