Diskuze

Schumacher si chce napravit reputaci

Při nedělním osmém dílu mistrovství světa vozů formule 1 si chce Michael Schumacher napravit reputaci. "Pokud na titul chci vůbec myslet, musím s tou ztrátou v průběžném pořadí mistrovství světa honem rychle něco udělat. A hodlám začít na okruhu v Silverstone," řekl Michael Schumacher na své internetové stránce.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pan Bín

8. 6. 2006 20:02
Aktuálně?
 To uvidíme o víkendu, kdo je aktuálně nejlepší.
Monako je specifická trať. Alonso vyhrál stylem start-cíl, ale vypadalo to, že Räikkönen i Schumacher měli na víc, nebýt před nimi pomalejší vozy. Myslím, že teď o víkendu se ukáže, že konkurence (Ferrari, McLaren) Renaultu přerůstá přes hlavu. I když si myslím, že o titulu už je rozhodnuto, Alonso bude jezdit na jistotu, když bude závody končit pravidelně na 2. nebo 3. místě, tak už mu titul nikdo nevezme.
0 0
možnosti

Pan Bín

8. 6. 2006 20:04
Re: Aktuálně?
Ten příspěvek měl být reakcí na příspěvek pana Katana.
0 0
možnosti

katano

8. 6. 2006 19:33
SCHUMI ..............
SCHUMI je pan jezdec a já si ho vážím. Dokázal ve F-1 hodně, včetně titulů Mistra Světa. ALE .......... SCHUMI má smůlu, že aktuálně sedí ve Ferrari, které je horší než nedostižně nejlepší RENAULT ! ! ! 
PS : doufejme, že SCHUMI nebude opět nefér taktizovat ( parkovat v kvalifikaci v zatáčce ) a kvalifikaci pojede čistě a fér.
0 0
možnosti