Diskuze

Piloti F1 na Nürburgringu odstoupí, pokud opět selžou gumy

Piloti formule 1 pohrozili, že neprodleně odstoupí z víkendové Velké ceny Německa na Nürburgringu, pokud se budou opakovat problémy s pneumatikami, jejichž exploze ovlivnily předchozí závod v Silverstonu. Zástupci asociace pilotů Grand Prix (GPDA) to oznámili na čtvrteční tiskové konferenci.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PU

Tomu, že montují pneu obráceně nevěřím. Je vidět, že je mají označené L a R, myslím, že týmy nezaměstnávají idioty. Podle mne je to výmluva. 

Ovšem kdo nahradí třeba Mercedesu ztrátu (body a tím i peníze), kterou zavinily zmetky Pirelli?

0 0
možnosti
VP

ale zaměňují je a záměrně. jen to nepřiznají. Potřebují prodloužit životnost pneumatik a pokud levá má menší životnost o proti pravé tak je zamění a tím prodlouží životnost. dělají to hlavně u pneumatik které byly použity v kvalifikaci. No a k těm obrubníkům: není náhodou funkce obrubníku vymezení trati? Určitě tam nejsou k tomu aby se přes ně mohlo jezdit a "zkracovat" si trať.

0 0
možnosti
IH

"Jsme připraveni jet nadoraz. Jako vždycky a tak, jak to od nás čekají naše týmy, sponzoři a fanoušci" všímáte si toho pořadí? Proto od dob Nikiho Laudy na F1 nečumím...

1 4
možnosti
JK

No a? Myslíš, že F1 existuje díky fanouškům na gaučích u TV?

0 1
možnosti
Foto

Vida, tak ono bude nakonec stačit vyměnit obrubníky protože pneumatiky jsou v pořádku. Místo agresivních obrubníků můžou zkusit přátelské. Nebo třeba romantické...

1 0
možnosti