Přiblížil se Jordan McLarenu?

L o n d ý n - Jezdec Ferrari Michael Schumacher začíná být neporazitelný, dokázal zvítězit v pěti posledních závodech. V blížící se Grand Prix Malajsie bude muset čelit choutkám mnoha jezdců, kteří by ho rádi sesadili z trůnu. Před sezonou se počítalo s jedinými vážnými rivaly, s jezdci McLarenu Mikou Häkkinenem a Davidem Coulthardem. Po Velké ceně Austrálie se zdá, že by k nim mohl přibýt další, Schumacherův krajan Heinz-Harald Frentzen s Jordanem. Po loňské ne příliš úspěšné sezoně dokázal tým Eddieho Jordana znovu postavit konkurenceschopný vůz.

Frentzen ukázal celému světu formule 1, že nový EJ11 je výjimečně povedený a že se musí s Jordanem počítat. Tým by mohl být jedním z nejpříjemnějších překvapení roku 2001.

Po velkém zklamání minulého roku byl tým od základů pozměněn a začalo se plánovat na novou sezonu, cílem je útok na přední pozice. Heinz-Herald Frentzen o víkendu v zemi protinožců ukázal, že to nemusí být pouze utopie. 

"Byl jsem v neděli velmi šťastný, když jsem se dozvěděl, že díky časové penalizaci Panise se posunu na páté místo. Takové umístění v prvním závodu sezony vám dokáže dodat sebevědomí. Ještě  lepší je zpráva, že můj vůz klapal jako hodinky, bez jediné chybičky. Velmi se těším na Velkou cenu Malajsie, pojedu si tam pro vítězství," prohlásil Frentzen v eufórii po závodě. 


Sport v roce 2024

4. - 26. 5. Cyklistické Giro d´Italia
10. - 26. 5. MS v hokeji, Praha a Ostrava
26. 5. - 8. 6. Tenisové Roland Garros, Paříž