Diskuze

Nezvládneme to, obává se Ralf Schumacher

Po Velké ceně San Marina si v týmu formule 1 Williams naplno uvědomili, že výkonnostní odstup za Ferrari se nezmenšuje. Právě naopak. Loni v Imole Ralf Schumacher bral vítězství, letos jen přihlížel ze třetí pozice přehlídce stáje z Maranella. Nový model ferrari F2002 je v Itálii označován za nejdokonalejší rudý vůz všech dob. "Když někdo vyhraje s takovým náskokem, a nadělí mclarenu celý okruh, něco už to znamená," obává se Ralf Schumacher. Do dalšího závodu přitom zbývají pouhé dva týdny. "Čeká nás asi víc práce, než dokážeme zvládnout. Sezona je však dlouhá a stát se může cokoli," snaží se doufat vítěz letošní Grand prix Malajsie.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jerimo

16. 4. 2002 13:20
Opět nezbývá než dodat, že výsledky jednotlivých týmů opravdu nezáleží na penězích, ale na chytrosti a profesionalitě konstruktérů jednotlivých týmů. Těžko asi může někdo spekulovat o tom, že automobilový giganti jako je Mercedes a BMW jsou na tom finančně hůře naž Ferrari. Myslím, že právě v těchto týmech jako je Williams a Mclaren chybí profesionalita a snaha o nový nápad, který dokáže konkurenci srazit na kolena. Tuším, že řada odpůrců Ferrari bude jistě argumentovat různými způsoby a vymlouvat se na cokoli, ale pravda je ta, že u Ferrari jim to myslí.
0 0
možnosti

Petr

16. 4. 2002 14:58
Re:
A neni pravda ta, ze Ferrari preplatilo hlavniho konstruktora McLarenu, a ze rozpocet Ferrari je nejvyssi ze vsech tymu v serialu F1?
0 0
možnosti

damon

16. 4. 2002 13:03
poznámka
V kvalifikaci už F2002 poraženo bylo a sice Montoyou v Brazílii.
0 0
možnosti

MicahlKra

16. 4. 2002 13:11
Re: poznámka
A nejel Barichelo nahodou s F2001?
0 0
možnosti