Irský pilot obviňuje Verstappena

S e p a n g - Britský pilot Eddie Irvine obviňuje Holanďana Jose Verstappena z toho, že na Velké ceně Malajsie zavinil v první zatáčce jeho odstoupení ze závodu. Verstappen prý Irvina pošťouchl v bojí o pozice krátce po startu. To samé se rodákovi z Belfastu stalo v Austrálii s Juanem Pablo Montoyou. "Myslím si, že to byl Verstappen kdo mě trefil. Opět další jezdec, co nepoužívá mozek!" rozčiloval se po závodě pilot Jaguaru. "Nemůžu vůbec pochopit, co se mu hnalo hlavou, když vletěl do tak malého volného prostoru," nasupeně dodal.

"Jel jsme si do depa pro nové pneumatiky, ale nějaký úlomek mi rozrazil chladič, takže jsem z něj ztrácel vodu. Musel jsem odstoupit a to je škoda, protože Luciano Burti tím, že dojel, dokázal spolehlivost našich vozů," uvedl Eddie Irvine.

Nazlobený šéf Jaguaru Bobby Rahal si postěžoval, že to je pro závody ostuda, když tým nedostane z první zatáčky oba své jezdce bez kolize. Problémy hned po startu měl totiž i Burti. "Po startu jsem přišel o svoji pozici, protože jsem jel těsně za Eddieho kolizí a musel se jí vyhýbat. Když jsme si vybojoval zpět svoji pozici, začalo pršet," sdělil brazilský jezdec.


Sport v roce 2024

4. - 26. 5. Cyklistické Giro d´Italia
10. - 26. 5. MS v hokeji, Praha a Ostrava
26. 5. - 8. 6. Tenisové Roland Garros, Paříž