Diskuze

Začíná mistrovství světa. Unikne český florbal z krize?

Před dvěma lety dovedl tým k bronzu. A jen co mu pověsili medaili na krk, už plánoval, že v prosinci 2016 se chce s reprezentací v Lotyšsku prát o finále a za další dva roky v pražské O2 areně klidně o zlato. Jenže teď - uprostřed popsané cesty - se finále pro české florbalisty jeví tak trochu jako sci-fi a jejich kouč Radim Cepek klidně mluví o možném předčasném konci.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Žádná krize,prostě na medaile teď nemáme kvalitu.Nedá se nic dělat,nezbývá než pracovat dál,výsledek se může dostavit v dalších letech.Od seveřanů asi dostaneme desítky,ale to je vlastně odpovídající.

1 0
možnosti

J64a69k36u48b 51Z64e30m95a64n

3. 12. 2016 10:07

Tady je uplne jedno, jestli je nejaka krize nebo ne. O medaili rozhoduje jeden jediny zapas, o bronz se Svycarskem. Vsechny ostatni zapasy jsou zbytecne, protoze jsou predem jasne, jak dopadnou.

1 1
možnosti

Ten sport je na tom mezinárodně jako nohejbal (vyhrát můžeme my a Slováci) a kolová (my, Němci, Rakousko, Švýcarsko?) - ale i v kolové může mistr světa prohrát výjimečně s Francií.

U nás je to populární jen jako jednoduchý levný hokej pro nebruslaře. Učitel v tělocviku dětem vysype hokejky po stovce, dá jim balonek a nemusí nic dělat.

Ale naučit je basket nebo volejbal, to by bylo složitější.

Jakou úroveň může mít sport, kde jsou jen dva různí mistři světa?

3 6
možnosti

Tak, koncil jsem studia, kdyz florbal zacinal na skole byt. Vzdy mi to vadilo, ze byl uprednostnovany volejbalu a fotbalu. Nesnasim ani na ten sport koukat. Paskvil, stejne jak hokejball. Je hokej a tecka, jeste tak pozemni.

4 7
možnosti

Skolni sport, ze ktereho se diky Ceske televizi a Zarubove tlacence, dela veda. A MS? Co je na nem zajimave, kdyz uz predem je jasne, ze finale bude Svedsko s Finskem a o tretiho fleka CR se Svycarskem?

7 5
možnosti

Florbal není sport pro televizi. Ten se musí hrát.

5 0
možnosti

Florbal - to je ten sport z tělocviku?

6 1
možnosti

To je ono. Pro ty, kteří se nenaučili bruslit.

3 0
možnosti

Těším se moc. Extraligu moc nesleduji, ale šampionát, ať už mužský nebo ženský, si poslední dobou vždycky užívám, i díky přenosům na youtube.

8 3
možnosti

superligu :-) teda.

1 0
možnosti