Diskuze

Pro Jumbo, pro dceru, pro nadvládu na Vueltě. A Evenepoel říkal: Omlouvám se

Jako by byl peloton Vuelty obrovskou skládačkou a oni ji během čtyř hodin rozebrali na prvočinitele. Stáj Jumbo-Visma předvedla v jedné z nejtěžších etap posledních let takovou dominanci, jakou moderní cyklistická historie na kláních Grand Tour nepamatuje.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IM

Remko, nemas se absolutne za co omlouvat!!!! Je to sport,ve kterem jsi uplne uzasny.Jednou to jde ,jednou hur

0 0
možnosti

Pro Jumbo je Seppova forma vlastně takovým "darem z nebes". Protože jestli se všichni v Jambu na něčem shodnou, tak je to určitě to, že udělají všechno pro to, aby Sepp vyhrál. Ale kdyby rupnul, tak najednou budou v čele dva vlčáci, kteří mají přirozený instinkt zvítězit. A to by se kočírovalo mnohem hůř. Ne že by to Jumbo nezvládlo, ale současná situace je pro ně úplně super. Přejme tedy Jumbu a hlavně Seppovi dobré nohy.

6 0
možnosti
MV

Přesně tak, Jumbo může hrát na víc karet, ale asi všichni to budou chtít pro Seppa, kdyby někde rupnul tak ale mají dva "náhradníky", což říkat o Jonasovi a Primožovi je asi komickéPokud Sepp nerupne na Angliru tak to fakt vyhraje.

2 0
možnosti
MV

Také to přeji Seppovi a doufám, že si užije podporu Jonase a Primože, protože mít je takové superdomestiky se už asi nikomu nepodaří. Nicméně stejně si myslím, že chleba se bude hodně lámat na Angliru, ten kopec je neskutečně těžký.

6 0
možnosti
MH

Jimak obdivuji Jumbo. Myslim tim systematickou managerskou praci, ktera behem let udelala z mirne nadprumerneho teamu "uragan" bez problemu srovnatelneho se Sky v jeho nejlepsich letech. A enbylo zo jen o skupovani nejlepsich+hromada penez do vybaveni (jako prave u Sky). A navic i ten zpusob zavodeni je mnohem zajimavejsi na sledovani nez byla strategie Sky

4 0
možnosti
RK

Takže Jonas útočil, lebo to bola taktika tímu (a dosť logická) a nie preto, žeby "útočil" na Kussa ako tvrdili včera odborníci tu.

2 1
možnosti

Jenom jeden "vodborník"

0 0
možnosti
JP

No hlavně Quickstep nemá žádná náhradní řešení, když vybuchne Evenepoel....Cataneo i Hirt měli po pár etapách manko 10 -15 minut z toho jak pomahali Remcovi.... Těžko říct, zda by měli na celkové umístění do 10.mista...Pokud ne, měl by mít lepší domestiky....

0 0
možnosti
MH

Tak ja spis myslim, ze by meli mit jimeho lidra. RE jeste nema hlavu na 3tydenni etapaky. Dava tam horzne moc od zacatku, porad si mysli, ze v pozdejsich etapach to nejak dojede a ouha ... ono mi vzdy dojde ...

1 0
možnosti

Nevím, jestli Sepp vyhraje, ale jsem přesvědčen, že Jonas s Primožem udělají všechno pro to, aby vyhrál. Ale na záda si ho vzít nemůžou, takže Sepp na to musí mít nohy. Nemusí dominovat, stačí jet údržbu a neztrácet na klíčové soupeře. Pak to vyjde.

2 0
možnosti
VP

Pokud ovšem pan Kuss bude chtít. Být lídrem tak silného celku na celkové vítězství je nesmírně náročné a stresující. Musí být neustále ve střehu a nesmí udělat chybu. Pokud to nevyjde, bude ho obviňovat celý svět a i on sám, že promarnil práci celého týmu. Jako domestik chybu udělat může a nic se nestane. Ne každý o tohle vypětí stojí, třeba pan van Aert také ne. Přitom pan Kuss na Vueltu s tímto plánem nejel, takže je otázka, zda se dokáže v hlavě tak rychle přeorientovat na takto vysoký cíl.

0 0
možnosti
HM

H14o73n86z67a 54M18á63z79a

9. 9. 2023 9:33

Mně to připomnělo dominanci Armstronga v minulých letech ve všech horských etapách. Doufám, že to bude čistý.

1 0
možnosti

Bylo by snadné, si teď dělat legraci z Remca a jeho fanboys, taky by to bylo levné. Jasně, špatný den může mít každý. Ale. V takový den chytnete minutu, dvě, tři, pět. Ale 27 ? Pamatujete někdo, aby jeden z favoritů na celkové vítězství chytil takovou dardu, aniž by měl nějaké zranění nebo vážný pád ? Remco by měl přehodnotit své cíle. Je skvělý časovkář, to mu nikdo nebere. Jeho doména jsou podle mě klasiky. Jednodení, týdení. Ale GT, na to jeho tělo a mysl prostě není stavěná. Ano, vyhrál Vueltu, ale to se prostě sešlo, když přijede kvalitní konkurence, tak se sesype. Niméně se obávám, že TdF příští rok zkusí a dopadne zase jako hubkař. Pak to snad definitivně pochopí.

0 0
možnosti
RK

Ale tak zase je veľmi mladý. Na Gire tiež vyzeral dobre,kam prišiel v najlepšej forme. Uvidíme o rok ako sa pripraví na TdF.

1 1
možnosti
TF

Těžko vidět do hlavy sportovního manažera Jumba, ale pokud by šlo o sympatie, není moc jiných cyklistů, kteří by si za svou mravenčí práci zasloužili vyhrat grand tour, jako Sepp Kuss👍

25 0
možnosti
TB

Navíc tady vypadá opravdu skvěle a pokud mu fazona vydrží, měl by to vyhrát. Včera se od svých soupeřů oddělil neskutečně lehce, nezbrzdil ho ani jeden z diváků. Také mu moc přeji celký triumf na vueltě.

4 0
možnosti
  • Nejčtenější

MMA

Vémola stále králem. Na Oktagonu v Edenu „uškrtil“ Végha. Kozma padl

8. června 2024  17:40,  aktualizováno  9.6

Šampionem polotěžké váhy Oktagonu zůstává Karlos Vémola. Na fotbalovém stadionu v Edenu porazil...

Fotbal

Program, výsledky a postupový klíč Eura 2024: Češi jdou v úterý na Portugalce

10. června 2024  16:31,  aktualizováno  15.6 23:02

Čeští fotbalisté se v základní skupině mistrovství Evropy 2024 v Německu střetnou s Portugalskem,...

{NADPIS}

{LABEL} {POPISEK}

Atletika

Úspěch? Není Češka! Po obřím vzestupu poznává mladá atletka Manuel také zlo

12. června 2024

Premium Řím (Od naší zpravodajky) Je vám osmnáct let. Jste atletka. Zažíváte fantastické chvíle. Máte životní formu. Takovou, že si...

Cyklistika

Tome, nebuď blázen, to je konec, slez. Smrt číhala na Mont Ventoux

12. června 2024

Roger Pingeon se stal roku 1967 nečekaným šampionem Tour de France. Přesto je tento ročník...

{NADPIS}

{LABEL} {POPISEK}

Hokej

Hokejový trik, jak obejít DPH. Proč svaz kvůli lístkům na MS založil novou firmu

12. června 2024

Premium Organizátoři letošního světového šampionátu v Česku mohou být nadmíru spokojeni. Hokejové...

Fotbal

EURO 2024 ONLINE: Češi se přesunou do Lipska. Jsme na zápas připravení, hlásí

10. června 2024  9:47,  aktualizováno  16.6 9:14

Sledujeme online Mistrovství Evropy ve fotbale se pomalu rozjíždí. Zahajovací zápas domácího Německa se Skotskem...

Volejbal

Válková v Itálii doplatila na změnu trenéra. Jsem psychicky odolnější, hlásí

16. června 2024  7:59

Nahrávačka Kateřina Valková se s národním týmem chystá v Ostravě na finále Zlaté evropské ligy...

Hokej

Edmonton osmi góly odvrátil oslavy Floridy, McDavid překonal Gretzkého

16. června 2024  4:55,  aktualizováno  7:40

Hokejisté Edmontonu po třech porážkách poprvé ve finálové sérii play off NHL dokázali vyzrát na...

Volejbal

Volejbalistky vyhrály boj s nervozitou. Od druhého setu to bylo super, shodují se

16. června 2024  5:58

České volejbalové reprezentantky v souboji s Rumunkami zvládly důležité herní situace i rozjitřené...

Svatý grál na ekzém a suchou pokožku u dětí
Svatý grál na ekzém a suchou pokožku u dětí

Produkty Atoderm od značky Bioderma jsou skvělou volbou pro péči o citlivou a suchou nebo atopickou pokožku. Slibují nejen hloubkovou hydrataci,...