Diskuze

Den plný pádů. Na zemi skončil i Froome, přesto zvýšil náskok v čele Tour

Velké změny v celkovém pořadí přinesla devatenáctá etapa na Tour de France. Ve sjezdu k závěrečnému stoupání spadl Chris Froome i druhý v pořadí Bauke Mollema. Brit dostal kolo svého kolegy Gerainta Thomase a do cíle došlapal kousek za všemi favority, zato Mollema ztratil víc než čtyři minuty a propadl se na desátou příčku. První vítězství pro Francii zajistil Romain Bardet, který se tak posunul na druhé místo v celkovém pořadí. Roman Kreuziger dál zůstává dvanáctý.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

94SAGAN PeterSVKTINKOFF+03:03:16

0 0
možnosti

...v Tinkovu jede každý sám na sebe, na svoji novou smlouvu, proto nespolupracují...

0 1
možnosti

po precteni tabulky a par negativnich prizpevku si uvedomuji, ze vetsina jezdcu pred RK. jsou mladsi rocniky. ze stare garnitury uz jen Valverde a Rodrigues, takze R^ pro romana....

0 0
možnosti

To tu bylo řečí, jak bude RK jistě do desítky a někteří ho dokonce tipovali i do pětky.

Jinak Tour s Froomem a SKY je nuda, nuda, šeď, šeď. Sky je prostě někde úplně jinde. Ale pro mě tohle není cyklistika.

Voeckler, de Gendt, Dumolin - to jsou borci, kteří umí udělat závod a nebojí se.

Kreuziger prostě nemá na to být lídrem na Tour. Troufnu si říct, že jím nikdy nebude. A dle mého názoru pravdu mají ti, kteří říkají, že to měl zkusit, že měl zabojovat a ukázat, že má na to být lídrem. A zároveň si i trochu zkusit vymanit z té své pozice věčného superdomestika.

1 3
možnosti

Je tu toho hodně o Romanovi. Jistě je pěkné, že můžeme fandit českému jezdci v boji o celkové pořadí na závodě GT. Dle mého názoru - ale RK nemá na více, než nyní jede. Závodí velice pasivně, vlastně je to taková šedá myška, velmi nudná. Nemá ani hory, ani časovku, nemá bojovnost na leadera, neumí se kousnout - když se láme chleba mezi favority...a nemá zřejmě nyní ani psychiku na toto - tak, aby mohl být výše a aby mělo smysl na něho jet jako na leadera. Nic z toho nemění fakt - že RK je dlouhodobě náš nejlepší jezdec v GT. Co mu ale ubližuje - a proč je zde toho o něm tolik v diskusi - jsou ty "odbornosti" k jeho výkonu ohledně party místních "znalců". Dokola motají, že kopec byl dlouhý, kopec byl krátký, počasí teplé, počasí studené, Majka ho nevytlačil do toho a onoho kopce, zkušeně pošetřil, zítra TOP 10, pozítří TOP 5... Absolutně nekritické hodnocení reálného stavu (Roman nyní na víc nemá - než jede). Do toho "argumenty" o tom, kdo z diskutujících už kolikrát vyhrál TdF a jaký kopec by nevyjel...a kdo nesouhlasí, je gaučák, závistivec, troll... Myslím si, že tito "znalci" zde ubližují Romanovi nejvíce.

2 2
možnosti

P61e69t75r 82K90l63e78i92n

23. 7. 2016 9:25

To sem tu vcera psal. A byl sem minusovan.

1 0
možnosti

Roman se nenechal vyprovokovat rychlým tempem vedoucí 15-ti členné skupiny a 4km před cílem zkušeně vystoupil. Na rozdíl od Martina, nebo Yatese, kteří se o to pokoušeli již na předchozím kopci, ale na rozdíl od Romana se jim to nepodařilo. Roman pošetřil síly a jak sám řekl, favorité už s ním nepočítají a hned po startu vyrazí společně se Saganem a Majkou do úniku [>-]:-P

5 0
možnosti

:-), je to vtipné, a vlastně až na poslední větu i vystihující.

0 0
možnosti

Opravte si v článku chybu . . . nejvyšší horou Evropy je Elbrus. Mont Blanc je nejvyšší v EU !

1 0
možnosti

Za nejvyšší horu Evropy se považují Mt. Blanc i Elbrus. Hranice mezi Evropou a Asií není jednoznačná, geograficky přesně neurčená. V článku chyba v tomto směru není.

2 0
možnosti

Na to, že to je krapet cinklý, je to dobrá Tour...

0 1
možnosti

Kreuziger je opravdu jen skvělý domestik

1 0
možnosti

F59r70a92n72t61a 41J65í49v17a

22. 7. 2016 21:06

...a zaplať pánu bohu za to a vůbec to nesnižuje jeho um !!!!R^

0 0
možnosti

Btw, ale co výbuch Bárty... Ani jeden dotažený únik, žádný úspěch ani v jindy silné časovce...

2 0
možnosti