Diskuze

Zlatý poklad Vosové se opět rozrostl. Královna cyklistek má třináctý kousek

Marianne Vosová je nepopiratelnou královnou cyklistek. Razantním nástupem na Via Salviati získala na mistrovství světa ve Florencii už třetí světový titul a osmou medaili v řadě ze silničního závodu žen. Byl to nizozemský den, titul slaví i junior Mathieu van der Poel. Češi naopak prožili neúspěšnou sobotu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

Dobré ráno všem dobrým lidem.;-) Tak nám to za chvíli začne. Bude to asi maso. 208 borců a šestice našich gladiátorů.Snad jsou v poho.:-) Takže přeji ůspěch jak jim,tak i našim bratrům. HOPR^

1 0
možnosti
TB

Nazdar. A Mojmíra zabiju!!! :-P

1 0
možnosti
Foto

super  výkon Vosové   R^

1 0
možnosti
MD

Škoda, ale tak nějak jsem to tušil už před začátkem. Je znát, že světová kvalita se ČR pokud jde o ženskou cyklistiku zatím stále úspěšně vyhýbá. Ale zafandili jsme aspoň chvíli a až půjdu k Tereze nechat si zase zhuntovat záda, bude aspoň o čem povykládat. :-)

0 0
možnosti
MS

Hej kopyta, na Sagana jsou na zítra parádní kurzyR^

Tak komu chybí škvára (nemyslím teď tu na srub, JARDO!!), má jedinečnou příležitostR^

0 0
možnosti
OB

podle mě to nedá....Zdeněk a za ním Cancellara :-)

0 1
možnosti
JT

O Vosové nebylo pochyb.R^ Spíš mně zaráži,že náš kámoš má po světě penziony,hotely a nakonec i vítěze poháru.:-) Je to liška podšitá.

2 0
možnosti
MS

R^ tak si toho važ (že mě můžeš každý den 5x volat, Ty kopyto;-D)

1 0
možnosti
PP

S veskerym respektem k Vosove, jeji univerzalita cyklokros/draha/silnice jen hovori o ubohe urovni techto disciplin v podani divek. U muzu by neco takoveho bylo nemyslitelne (rozhodne nekombinace, max prestup).

1 0
možnosti
MD

Je to tak, ale taková situace je skoro ve všech ženských odvětvích. Počet mužů hrajících, závodících, ... na vrcholné úrovni nejde porovnat s ženskou kategorií skoro nikde. Snad možná v gymnastice a při volbě Miss.

0 0
možnosti
OB

A kdo jinej :) !!!

2 0
možnosti
MS

... + další úspěšný den[>-]R^...:-P

0 0
možnosti