Diskuze

Zkrácenou etapu v Romandii vyhrál z úniku Küng. Kreuziger v hlavním poli

Už dva dny ve Švýcarsku na cyklisty prší a ani ve čtvrtek se počasí nezměnilo, navíc se přidal mráz a místy i sněhové vločky. I kvůli tomu se pořadatelé závodu Kolem Romandie rozhodli zkrátit druhou etapu závodu. S tou si nejlépe poradil třiadvacetiletý Stefan Küng z BMC. Vydal se do úniku, který peloton nedostihl a v závěru měl nejvíc sil. Roman Kreuziger dojel v hlavním balíku favoritů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dával jsem názor pod článek o Jardovi, ale tam už to dneska asi nikdo číst nebude, tak to s prominutím dám i sem:

Na silnici může Jarda přestoupit i v tomhle věku. Podobně to měl biker Peraud (ten na silnici přestoupil myslím ve 33 letech!) a jaké krásné výsledky ještě dokázal zajet! Včetně 2. místa na Tour de France. Nebo se podívejte na Cinka, jak mu to jde první rok na silnici. Jarda taky není úplně bez zkušeností na silnici, těch má víc než Cink. Nezačínal by od úplné nuly. On je rozdíl, jestli někdo jezdí silnici v podstatě profesionálně od 15 let, jako třeba Roman Kreuziger, nebo jestli začne později. Kdo začne v 15 letech, má ve 35 odkroucenejch 15 let, kdo začne ve 30, má ve 35 letech odkoucenejch jen 5 let, v podstatě je mentalitou nováček, mladík, zelenáč - a to je velký rozdíl.

0 0
možnosti

Ja bych řekl, ze Jarda by u toho hokeje uz měl zustat, se silnicni cyklistikou uz to moc nevidim.

9 1
možnosti

L35i87b65o39r 38P21o17r22d78a

27. 4. 2017 18:29

Vzhledem k profilu celého závodu RK ani nemůže být hl. lídrem týmu. Jsou tam spíš kratší a výbušnější kopce a on je ten "diesel" do dlouhých stoupání. A na konci ta časovka, no nevím, už dávno to není jeho parketa.

3 2
možnosti

Kratší výbušný kopec byl jen dnes. Včera a pozítří to nejsou kratší výbušné kopce. Jsou to kopce s celkem mírným sklonem, včera byl ten kopec spíš delší - 14,4 km, průměrný sklon (bohužel) jen 4,4%, převýšení 626m, pozítří pak 4 km, 7,2%, 285m a navíc je to docela vysoko, což mu podle mě sedí. Ta časovka je horská, s (na časovku) velkým převýšením a kratší - přesně typ časovky, který Roman vždy uměl. Navíc technická, což mu taky jde. Samozřejmě jsou tam papírově na tu časovku větší favoriti, ale Simon Yates k nim nepatří, to není žádný hvězdný časovkář.

2 0
možnosti

brrrr tohle jsou tezce vydelane penize ..

1 0
možnosti

Dnes peknej dojezd, ujeli 3 km pred cilem a hlavne nebyli pohlceni, to mam nejradsi. Odvaha kdyz slavi uspech.

6 0
možnosti

MC...a hele..uz zase +ky...;-(

0 0
možnosti