Diskuze

Hvězdy v Lutychu nezářily, poslední klasiku jara ovládl Ir Martin

Před startem se mluvilo hlavně o Gilbertovi, Valverdem, Rodríguezovi, taky Ital Nibali chtěl promlouvat do výsledků cyklistického závodu Lutych-Bastogne-Lutych, poslední a dost možná nejtěžší klasiky jara. Nakonec všechny favority zaskočil irský vrchař Dan Martin, zabral v posledním stoupání, ujel Rodríguezovi a na cílové pásce slavil největší úspěch kariéry. Čech Roman Kreuziger se tentokrát neprosadil, do cíle dorazil skoro deset minut za vítězem.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TK

T77o49m 30K26r83a93u93s

23. 4. 2013 4:40

Doufam, ze jezdi cisty. Jinak by to byl druhy dopingovy prestupek a dozivotni zakaz cinnosti.

1 0
možnosti
KK

Eric Idle;-) jim to teda dneska nandal, kolem Purita prosvištěl jak vítrR^

0 0
možnosti
OK

Nebylo to nezajímavé dneska. Z tréninku jsem přijel zrovna když najížděli na stoupání La Redoute, takže jsem konečně viděl všechno podstatné.

Trochu zklamání je možná Astana, ta měla silný mančaft a vůbec nic z toho. A Gilbert mě taky nenadchnul, asi 20 km před cílem tam z BMC zůstal sám a podle mě to vůbec takticky nezvládnul, nenaskakoval do úniků a jenom se schovával. Zjevně je na tom o dvě úrovně hůř než před dvěma lety.

0 0
možnosti
PS

Ten Daniel Martin vypadá opravdu zajímavě. Pěkný závod. Roman Kreuziger se tedy pěkně vypařil, dojel ze Saxa poslední. No což, tím Amstelem si pozici nejúspěšnějšího českého cyklisty zase na chvíli potvrdil, nemůžeme to zase s našimi očekáváními přehánět. Ti kluci co byli dneska na čele jsou prostě lepší, což není žádný nový poznatek. Jsem zvědav co tedy Roman ukáže na Kolem Romandie. Giro nejede, takže by to určitě měl jet na plno a my uvidíme co to jeho prohlášení o tom, že je na tom dobře znamená pro jízdu v delších kopcích. Každopádně asi budu stále víc fandit Saganovi (pokud tedy nebude ochmatávat slečny na podiu). Jeho styl závodění mě o dost víc baví.

4 0
možnosti
DM

Flash in a pan ! ( roman )

0 1
možnosti