Diskuze

Vuelta v horách: Velký den Valverdeho, s Froomem a Contadorem v patách

Alejandro Valverde je zpět v červeném trikotu lídra Vuelty. První horský dojezd letošního ročníku odtahal Španěl na špici čelní skupiny a potom si ještě nad městečkem La Zubia dospurtoval pro etapové prvenství. Těsně za ním dorazilo duo velikánů Chris Froome a Alberto Contador.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TK

Tak Sanchez říkal že uvidíme že někdo z velkých favoritů v první horský rupne....a je to on a Cadel. Taky mě docela překvapila ztráta Urana. Ikdyž on od svýho druhýho místa na Giru pořád spamoval Twitter fotkama z nějakých a to je pak těžký chtít vyhrát Vueltu.

0 0
možnosti
RH

Teď jsem si to pustil ze záznamu. Prostě  nádhernej finish.Kdyby se na to chtěl někdo podívat:

https://www.youtube.com/watch?v=hKF6a7bH2_Q

3 0
možnosti
PB

Pustil sem si to.

Byl to zážitekR^

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 1
možnosti
TW

Parádní vyvrcholení etapy... Nebral bych to jako zemětřesení v Movistaru - Valverde se většinou v průběhu zhoršuje, naopak Quintana zlepšuje.Nehledě na to, že až přijdou delší kopce, zas to bude o něčem jiném. A nemůžu nepoznamenat... to jak se Contador s Froomem dali do kupy, je něco šíleného... R^

4 0
možnosti
TK

Navíc Valverde má v nohách naplno odjetou Tour. Froome dva roky zpátky po Tour taky jezdil první týden Vuelty na úrovni Contadora, Valverdeho a Rodrigueze....a potom rupnul a nabíral velký ztráty.

Každopádně u Contadora jsem čekal že na Frooma a Quintanu ztratí aspoň půl minuty. Je vážně neuvěřitelný jak rychle je zpátky. A dá se čekat že se bude dál zlepšovat.

0 0
možnosti
PH

P42a23v14e73l 89H64o45r34a24k

28. 8. 2014 20:23

Dnesni dojezd super bylo na co koukat,akorat me hlava nebere jak leci ty zlomeniny tak rychle a

2 0
možnosti
TO

Cyklistika mě nikdy moc nebrala, ale poslední dobou tomu začínám přicházet na chuť. Škoda jen, že nejsou přenosy na ČT. Anglicky sice vládnu, ale zase ne tolik, abych mohl sledovat (poslouchat) přenos a zároveň pracovat.

2 0
možnosti
TO

Jo a samozřejmě dnešní etapa super.

0 0
možnosti
MV

M72i28l38o92s 15V81a19l52y

28. 8. 2014 19:16

DOJEZD teto etapy 28.8. 2014 byl nejlepsim, co dnesni cyklistika nam AMATERUM mohla nabidnout R^ [tohoto roku] :-P

1 0
možnosti
JT

Bude líp,jsou na place osobnosti,kteří si nenechají sr..t do kalhot.:-P Věř mi.

Hodně zajímavá GT,ale posléze se projeví šťavnaté MS. ;-) A Na MS si koupím lístek do první řady,páč osobně mám hodně favoritů......

0 1
možnosti
JT

KONEČNĚ!!! Začala Vuelta a to je v rychtychu. Moooc jsem se radoval. A teď malé postřehy..... Výborný nástup Purita na osmistovce,bohužel vykysnul,ale i tak paráda. Ale hlavně si to machři hlídali a taky to tak dopadlo. Měl jsem vodojem,že nítěnka ChF bude někde zakopanej a ejhle....Contík se snažil,taky dobrý. A Valy???? Mojmír má asi dost radosti,valí mu jeho stáj,neníliž pravda;-) A malinké rýpnutí----co to jako bylo od rodáka od Žiliny????? Kroutíme nad tím v bandě malinko hlavou,po18km a nic????? :-/ No,stejně dnes dobrá a kvalitní VueltaR^

2 2
možnosti
MS

R^ Jistěéééééé...V;-)

2 0
možnosti