Diskuze

Stíhačka biatlonistů v Anterselvě: Soukalová třináctá, Šlesingr jedenadvacátý

Biatlonistka Gabriela Soukalová si ve stíhacím závodu Světového poháru v Anterselvě doběhla pro třinácté místo, Veronika Vítková skončila třiadvacátá. Zvítězila Norka Tora Bergerová. Michal Šlesingr byl jedenadvacátý, když ve finiši těsně předstihl Jaroslava Soukupa, bodoval i 32. Ondřej Moravec. Vyhráll Rus Šipulin.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zajímalo by mě, (pokud sem náhodou nakoukne někdo z kluků nebo holek z nároďáku) jestli mají normální tréninkový plán jako každý rok touto dobou, nebo jestli je to nějak obzvlášť upravené, aby měli vrchol na MS v Česku a obětovali tomu částečně výsledky na posledních svěťácích? Díky..

0 0
možnosti
TB

Je to ode mě jen spekulace, ale myslím si, že Anterselva nebyla brána díky MS za pár dní tak vážně jako jindy. Řekl bych, že top forma je opravdu laděna na MS

0 0
možnosti
JV

Tak se nám ty naše výsledky dostávají pomalu do takové normálnější polohy a podoby, což nevadí před mistrovstvím..Třeba na něm nový vzestup - nebo ne..

1 0
možnosti
PJ

Ze 14. místa Tora Berger ,,lišáckou,, poslední střeleckou

položkou až na vrchol.

G. Soukalová opět pěkný výsledek v cíli třináctá.

V. Vítková při kvalitní rychlé střelbě v závěru

nestačila běžecky např. na Slovenku Janu Gerekovou.

0 6
možnosti
Foto

Tora Berger zvládla „lišácky“ (resp. zkušeně) celý závod. Všechna kola stejně rychlá. Takže zatímco po druhé střelbě byla pořád asi minutu za čelem, ostatní začly vadnout a ona vyloženě „proletěla“ polem až na čelo.

2 0
možnosti