Diskuze

Vítková po sprintu: Zase jsem byla i schopná s někým na trati závodit

Byla v minulých letech zvyklá na ještě mnohem lepší umístění, přesto je 19. místo ve čtvrtečním sprintu v Soldier Hollow pro biatlonistku Veroniku Vítkovou mimořádně potřebnou psychickou vzpruhou. Zvlášť poté, co před týdnem při vytrvalostním závodě v Canmore prožila jeden ze svých nejtemnějších závodních dnů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

L13u28k17a25s 30H54a15j18e72k

15. 2. 2019 12:38

Verce to letos nejde a nepochopitelne se z ni stal hromosvod, prestoze krome obcasneho vzedmuti Davidove to nejde nikomu. Dav vycitil ze ona je ta prava na lync. I kdyby zbytek sezony probihal podobne, tak psat o tom ze ji platim ze svych dani je hlupactvi. Fandime!

9 0
možnosti

Lynčováni jsou především trenéři, nevšiml jsem si že by Verča. Markétě to jde, jen má problémy se stabilitou střelby. To se čekalo. Verča jí letos měla dělat ochraný štít a být českou jedničkou. Realita je nakonec taková, že Markéta zachraňuje český biatlon a dělá ochraný štít všem ostatním. Jinak samozřejmě platí, že čecháčci ve skutečnosti nenávidí svoje hvězdy a jakmile je příležitost, tak je potupí a poplivou. Tak to u nás chodí. (aby to bylo dobře pochopeno, je rozdíl mezi Čechem a čecháčkem). Verča má ještě kliku, že až taková "hvězda" nebyla.

5 2
možnosti

Ta Verča, to je fakt případ, tak snad už to jde nahoru a vyvrcholí to na MS. Držíme palce.

0 0
možnosti

Biatlonisté jedou 26 singl závodů, 5 štafet a 6x MIX štafet. Takže teoreticky až 37 závodů SP během 4 měsíční sezóny. A ikdyž vždy někdo něco vynechá, i tak je to dost. Tím chci říci, že není sranda držet dobrou formu dlouho. To se týká většiny startovního pole ze všech zemí. Je to fakt dost chtít hranu od závodníka ve více závodech. Syndrom vyhoření - třeba i částečný - může trvat delší dobu.

Např. takový atleti mají Diamantovou ligu na 14 mítincích v roce + sem tam ME, MS, OH. Co se týče také světových klání.

A ještě přímo k Vítkové. Nezaslouží si žádné pomluvy a nadávání. 6 let (sezóny 12/13 - 17/18) přinášela slušné výsledky a dost radosti. Skončila celkově ve SP během těch 6. let na 16., 9., 4., 8., 25., 8. místě. Ve SP 28x stála na bedně (z toho 16x štafety), 7x vítězství (6x štafety) a OH+MS má 1-1-2. Nedosahovala výsledků jako Laura, Kaisa, Gabriela, Tora, Anastasia. Ale to málokdo. Každopádně úspěšná byla a placek nasbírala dost. Verča R^ [>-]

25 0
možnosti

Věřím,že půdou výkonnostně nahoru.

0 3
možnosti

Pěkný výkon na pohodu

1 2
možnosti