Diskuze

Moravec: Johannes Bö je neskutečný nadčlověk, strašně psychicky silný

Celkem tři z dvaceti terčů nezasáhl. Dvakrát se mu přihodilo, že při položce nezbělal až ten úplně poslední. Právě to Ondřeje Moravce nejvíc štvalo, když v hromadném závodě v Novém Městě na Moravě obsadil 19. místo.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MZ

Především má dobré léky na astma. Celá ta norská parta lyžařů jsou podvodníci.

0 2
možnosti
JB

No, tak Norové se hlavně "rodí s běžkami na nohách". Navíc mají super podmínky na tréning. A jejich servismani (řekl bych) mají skvělý cit pro sníh. To si spíš myslím, že je ono.

Tyhle věčné kecy o norském dopingu jsou směšné. Pochybuju, že by si po tom skandálu 2016 troufli něco takového - Norové nejsou Rusové !!!

0 0
možnosti
MK

M27i16l32a44n 48K68e53s19l

8. 3. 2020 21:21

Jak jsem se dočetl tak většinu v norském biatlonovém manšaftu tvoří astmatici.Je ten neskutečný člověk také astmatik?Oni prý astmatici mohou brát jakýsi lék,který zvyšuje kapacitu plic .Pro neastmatiky je braní tohoto léku prý dopinkem.Podotýkám,že biatlonu a dopinku nemám ani páru.

5 4
možnosti
HU

Astmatici mohou brát předepsané léky podle jejich diagnózy, ale jen do takové hodnoty, která jim kompenzuje oslabenou kapacitu plic do hodnot normálního člověka - neastmatika. Astma musí mít diagnostikované lékařem, protože léky jsou, aspoň u nás, jen na lékařský předpis. Nejsem odborník na doping, jen mám dceru astmatičku, která také sportuje (ligová úroveň).

3 0
možnosti
JD

Houby nadčlověk, spíš dokonalý produkt nejmodernější biochemie. Ten je prosypanej skrz na skrz.

2 15
možnosti
LS

moravetz ma pravduR^

1 3
možnosti
HL

H98o73n86z63a 90L12u83p

8. 3. 2020 20:17

....nadčlověk :-) U Rusů se tomu říká doping.

3 10
možnosti
OM

Těžko říct, kdyby dnes Frantíci brutálně nepromazali, asi by Nor na Žaklána neměl. Hlavně že začátku byl ten rozdíl šílený.

6 1
možnosti
RO

No ještě aby Nor nebyl der Übermensch! ;-O

1 4
možnosti