Diskuze

Máme medaili, máme splněno, řekla si Vítková. A rozstřílela všechny terče

Dávno to bylo. Tak mnozí vzpomínali na razantní průnik mladičké Veroniky Vítkové do širší světové špičky biatlonistek na mistrovství světa v Koreji 2009. Tehdy přivezla z Asie jedno páté a dvě desátá místa. Budoucí hvězda, věštili mnozí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No jo, ale  ten běh byl slabší.:-/ Nechci být pesimista, ale odstup do stíhačky mi přijde dost velkej. No budu fandit, třeba bude vpředu nějaká střelecká pohroma...:-)

0 0
možnosti

Holky opět potvrdily, že patří mezi úzkou špičku. Trochu nemile mě však překvapilo, že Vítková ztratila na posledním kole 30 sekund na Pidrušnou a ještě více na Toru. to je fakt velký zásek. Výchozí pozice do stíhačky je ale dobrá a jelikož je stíhačka střelecký závod tak by to snad mohlo dobře dopadnout..

2 0
možnosti
Foto

Taky jsem si myslel, že poběží trochu rychleji. Co by mě však zajímalo - v článku se píše o tom, jak ji hned na začátku, kdy se dostala do špičky, zbrzdily zdravotní problémy a až na letošek se jí podařilo normálně natrénovat. Existují nějaké ukazatele běžecké formy, které by řekly, jak je na tom teď běžecky? Jestli líp jak v roce 2009, stejně, nebo hůř? Ono by se to dalo dohledat z výsledků, ale tam je to vždy relativně k ostatním závodnicím (a ty nemají stále konstantí výkonnost).

0 0
možnosti