Diskuze

Dvě jedničky za dvě nuly. Jak se Krčmář rozpumpoval a odměňoval

V prosinci se cítil dobře. V lednu platil pravý opak. Pozitivní test na covid, dva týdny bez tréninků, žádné závody. Přišel o tři pohárová kola. A nikdo mu nedokázal zaručit, že se do začátku mistrovství světa dá do kupy. Ale povedlo se. Načež Michal Krčmář při pátečním sprintu prodal, co mohl.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OV

Michal udělal dobře, že střelbu pohlídal, protože se dalo čekat, že běhe díru do světa neudělá. Cesta nahoru vedla přes střelbu. Dobrá práce. Jen je škoda, že je za a a před Michalem menší díra, zatímco před ním se pravděpodobně vytvoří skupina silných borců, za kterými se mohl vyvézt. Na druhou stranu je (malá) šance, že ta skupina bude taktizovat, spíš ale bohužel nebude.

0 0
možnosti
OH

Uvidíme v neděli, výborný výsledek mu přejí. Jen je potřeba běžet s rozumem a nehonit se s rychlikama, tj. jet dle svých tepů. No a pak střelba buď za nula, nebo na úrovni těch nejlepších střelců v závodu. Rozjeté směrem k masáku to má skvěle.

0 0
možnosti
OH

Jen poznámka:

Latypov na tom letos vůbec není špatně, zvláště běžecky. Už letos ukázal, že při čisté střelbě patří do širší špičky, stačí kouknout na vyslwdky. Jenže často si odstřelí celý závod stejně, jako jeho kolegové (nebo např. naši). Jeho pozice ve výsledkovce není zas tak překvapivá, jak se autorovi zdá.

2 0
možnosti
ŠL

Super výsledek, po tak dlouhý pauze, klobouk dolů

5 1
možnosti
JS

J97o66s32e30f 18S52t63e96f75l

12. 2. 2021 22:09

V každým případě si řekl o masák. Počítám,že se nic nezměnilo, a že na MS v něm bude 15 nejlepších ve světovým poháru a 15 nejlepších z 3 závodů na MS. První má za sebou, a ve stíhačce by měl sbírat další body. Krčmář R^R^R^

6 0
možnosti
OH

Jj, pokud to nezmastí na střelnici nebo mu nedojde na delší trati... tak to má skvělé rozjeté.

1 0
možnosti
MT

Můj ty bože v tento obrovský úspěch jsem nedoufal. Je to bomba století . 11 místo !!. Díky pane Hamzo, jak vedete náš biatlon plný skvělých výsledků, přinášíte radost do našich srdcí.

1 23
možnosti
JS

J45o62s13e75f 93S85t11e28f53l

12. 2. 2021 22:05

Můj ty bože, co jste zač. V tomhle roce to byl jeho první závod se světovou špičkou. Na ME, kde většinou jezdí 2. liga se vlastně připravoval na MS. Ve smíšený štafetě to ještě nebylo ono. Ale to 11. místo je opravdu skvělý. Do 9. místa jsou závodníci ze 3 zemí, které letos diktují ve světovýmu poháru. I když ten Francouz na 2. místě měl výkyvy ve výsledcích, tak ale s Francií se muselo počítat. Ale samozřejmě každý očekával nadvládu Norů. 4 byli v top ten, ale žádný na stupních. Michal Krčmář zaslouží právemR^R^R^

11 0
možnosti