Diskuze

Hromadný závod biatlonistů nečekaně vyhrál Beatrix, Moravec zklamal

Závod plný chyb ovládl nejlepší střelec dne. Francouzský biatlonista Jean Beatrix jako jediný vybílil všechny terče a v Pokljuce oslavil první vítězství kariéry. V cílové rovince hromadného závodu pokořil oba norské favority: druhého Svendsena i třetího Björndalena. Ondřej Moravec pětkrát minul a skončil na předposledním 29. místě.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

pane Tomáši Pavlíčku, jen absolutní nula může napsat o Moravcovi že zklamal.

Pokud řekne on sám, že zklamal, v pořádku. Vy jste ale v životě NIC nedokázal, děláte řadového bezvýznamného novináře v bulvárním plátku bezvýznamného světového média, a dovolíte si napsat takovýto "nadpis" článku?

Uvědomte si, že Moravec je mezi 30 nejlepšími biatlonisty světa!

Kolikátý jste Vy v hierarchii vašeho zaměstnavatele? Až budete mezi nejlepšími novináři v ČR, tak se teprve vyjadřujte k úspěchům těch, co něco v životě dokázali.

Rv

(BTW: i ten nejlepší se dokáže "nevejít" mezi bodované závodníky či potopit kolegy ve štafetě. Jenže to byste musel tento sport sledovat.)

0 0
možnosti

Asi moc paštiky.

0 0
možnosti

Moravec zklamal nebo nepřekvapil?

3 1
možnosti

Zajel to, na co momentálně měl..Byla lepší léta i lepší závody..

1 1
možnosti

Dva roky jsme si lebedili v úspěších - i mužů -, vydržme i odvrácenou stranu sportovního štěstí a především výkonnosti..A možná to bude setrvalejšího rázu..Naši nejlepší jsou pomalu a jistě pětatřicátníci a za nimi žádný nový a svěží Moravec, Šlesinger či Soukup se nerýsuje..Pořád je však na co se dívat..Jsou to dramata..

8 0
možnosti

Naděje umírá poslední. V biatlonu je možné všechno. Třeba i Ondra v tomto ročníku ještě vyhraje, jako se to dnes podařilo snad poprvé v kariéře Beatrixovi. Chtěl jsem si na něj v průběhu závodu vsadit, ale nefiguroval mezi 12ti vybranými jedinci. Sázkovka na něj ani nevypsala kurs na vítězství;-(

2 0
možnosti

J69a40n 53V90y85b82í23h55a25l

20. 12. 2015 15:30

Koukám, že tahle diskuze slouží především pro vybíjení agresivity. Běžte si zaběhat lidi, nebo někam mezi kamarády vyrazit, nebo nějakou zábavu si najít. Zamyslete se nad tím, jestli byste se takhle chovali i "naživo".

1 1
možnosti

To bude z tech pastik...Ma asi zazivaci problemy. Jinak chlapi, letos je to bida.

1 1
možnosti

Myslíte, že existuje verze reklamy, kde se na tý houpačce houpe Moravec?(pro případ, že by se mu ještě začalo dařit víc než Gábině;-))

0 1
možnosti

Björndahlen naprosto zapomíná koukat do občanky...to je machr neuvěřitelný...

31 0
možnosti

On občanku vůbec nemá!!

1 0
možnosti

Už na začátku cílové rovinky bylo jasné, že Beatrix po Svendsenovi tvrdě půjde. Jeli mu rychleji lyže. Komentátor Rejman to však vůbec nevzal na vědomí. Ještě po projezdu cílem tvrdil, že vyhrál Svendsen. Hrůza;-€

15 1
možnosti

To je celý Rejman, je zabržděný. On už měl v hlavě asi uloženo, že Svendsen je hvězda a dlouhodobě výborný běžec, takže musí vyhrát i souboj s nějakým druhořadým Francouzem.

Nebo mě štve, když čte pořadí po střelbách, jak přeskakuje některá místa. Nevím, jestli jde jen po hvězdách nebo prostě jen neví, že po čtyřce následuje pětka. Ony se ty řádky pořád posouvají no :-)

To ani nemluvím o výslovnosti cizích jmen. Takový Rakušan Sumann musel už nedávno odejít do sportovního důchodu, než aby se ho Rejman naučil vyslovovat bez nesmyslné anglické výslovnosti. Teď ještě čekám, až půjde do důchodu Crawfordová.

8 0
možnosti

Jedna dobrá zpráva by se ale převezen našla - už to nespolukomentuje Ján Húska...

20 1
možnosti
Foto

Akorát je mi divný, že v televizi nic neříkali! Třeba jako že onemocněl a takové podobné výmluvy a lži! Nikdo nepřizná, že to byl hrůzostrašný omyl!

10 2
možnosti