Diskuze

Chtěla jsem se vrátit. V Novém Městě. Soukalová prozradila plán comebacku

Jen si to zkuste představit. Letošní mistrovství světa v biatlonu v Novém Městě, 30 tisíc diváků v areálu a na startu čtyřiatřicetiletá Gabriela Soukalová. Jen čirá fantazie? Ale takový plán přitom existoval. V dokumentárním filmu režiséra Petra Větrovského, který měl v úterý večer v Praze slavnostní premiéru, se Soukalová o této vizi rozhovořila.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Ta fotka Jágrem je krásná. Je v ní všechno, dva národní poklady, optimismus a naděje přes všechny rány, co oba kdy obdrželi . A jak jednou při MS v Praze Džegr řekl, když tým postupoval do vyřazovacích bojů se zápornou bilancí : ́Vždycky se dá něco dělat’. A Češi to MS nakonec vyhráli.

1 0
možnosti
RB

S tou fotkou souhlasím. Akorát si nějak nepamatuju, že by JJ někdy v Praze vyhrál MS.

0 0
možnosti
TK

Snad z toho Gabina vytriska dost penez, aby mohli mit s rodinou slusny zivot. Zaslouzi si to. Tedy pokud je vubec potrebuje

Ze se navrat nepovedl je mi lito, ale jinak sem rad, kdyz clovek diva na letosni bezecke vykony Noru a Francouzu, tak by stejne v podstate nemela sanci i kdyby se vratila ve vrcholne forme.

1 0
možnosti
HU

Tak asi jedna ze zásadních chyb byla, že Koukalovi kývla na manželství i bez té bezmanželské smlouvy, které se asi vyhýbal jako čert kříži.

A mimochodem, máme knihu, máme film, tak čekám, kdy bude televizní seriál.

4 0
možnosti
DP

Knihu si kupovat nebudu, až bude film v televizi, ráda se kouknu...

0 0
možnosti
PH

P28e96t55r 50H24o39r90a

7. 3. 2024 11:12

Ten pokus o comeback bohužel nevěští nic dobrého pro její budoucnost. Ona se v těch svých psychických problémech bude ještě hodně dlouho plácat. Patrně celoživotně. Není první ani polsední. Jen o takových lidech většinou nevznikají knihy, filmy. No, aspoň to bude dobrý materiál pro studenty psychologie.

0 0
možnosti
DP

To bych neřekla. Ten vztah s Koukalem ji nakonec hodně posílil. V pokusu o comeback ji zradilo zdraví - a věk, samozřejmě.

1 0
možnosti
PB

Škoda. Za návrat by to, nám divákům, stálo.

1 1
možnosti
KK

První věc která mi bleskla hlavou, když vyšlo najevo, že si začala něco s Koukalem, bylo: Holka, tak to je s tebou konec. Co je Koukal zač, věděl skoro každý. Asi to nechtěla slyšet.

1 1
možnosti
PH

Se zamilovala. To se tak v zivote stava. Malokdo je ciste racionalni. (a ten kdo je, je zase ochuzen o jine pozitivni stranky zivota).

1 0
možnosti
TS

Myslim že lepší bez comebacku. Kuzminová to zkusila a na MS jsem ji téměř neviděl.

0 0
možnosti
PH

Je to škoda, že se jí ten comeback nepovedl. Knížku jsem nečetl, ale docela by mne zajímalo, jaké spory měla se Šikolou a Vítkovou. Vítková měla více úspěchů, než nyní Davidová, ale je krapet přehlížená a celkově výrazně ve stínu Soukalové. To je myslím škoda a možná by bylo dobré, kdyby se třeba někdy také vyjádřila. Soukalová doufám tímto filmem udělala definitivní tečku za svou karierou. Vyždímala z toho maximum a lze jí samozřejmě poděkovat, kam povznesla český biatlon. Na jejím úspěchu se totiž vyvezlo spousta dalších lidí.Bohužel jeden toho zneužil a zároveň jí zlikvidoval karieru. Vyjádření od Koukala chybí a zřejmě chápu proč. Bohužel chyby v životě nelze mazat. Lze se z nich jen poučit. Soukalová se, pokud jde o vztahy, snad poučila.

8 1
možnosti
Foto

T68o21m 51K45r34á32t89k90ý

6. 3. 2024 15:02

Šikola byl osobní trenér Vítkové a zároveň repr. trenér žen. Měla pocit, že jí upřednostňuje. Nakonec před ZOH14 šla trénovat s muži k Rybářovi. Do toho se zamilovala a začal jí biatlon i bavit. No jenže Rybář jí snad odmítl, nebo mu to nikdy neřekla a pak když do toho všeho přišel Koukal láska k Rybářovi i biatlonu skončila... jí ten sport nutili odmalička dělat rodiče.

4 0
možnosti
Foto

Na film rozhodně nepůjdu, netoužím ho vidět. Jako sportovkyni jsem ji měl rád a moc ji fandil, ale jako člověk mi popravdě moc nesedí. Působí na mě trochu arogantně a nadřazeně. Ale je to jen a jen můj subjektivní názor. Trochu jsem se v něm i utvrdil, když v jednom z rozhovorů o filmu vyprávěla, že je jí jedno jaký dojem z toho filmu budou mít diváci, co si budou odnášet z kina, že jí ten názor ani nezajímá. Že ji jen zajímá jaký názor na to bude mít její okolí a nejbližší. Tak proč bych na film měl jako běžný divák chodit ? Ale rozhodně ji přeji v životě jen a jen štěstí a trochu chci připomeneou, že každá mince má vždy strany (když se vše nyní hází jen na jejího bývalého manžela). Ale třeba se v ní pletu.

13 0
možnosti
DN