Diskuze

Sníh v baťůžcích, sázka o koláč i generál. Vzpomínky na biatlonovou zimu

Trvala čtyři měsíce a napsala desítky příběhů, tak emotivních, dramatických i úsměvných. Poslední reportáž z biatlonové zimy 2015-2016 je vzpomínkou na malé střípky z této mozaiky. Na to, co jsem také zažil, viděl, popsal a občas i vyfotografoval při cestách s českými biatlonisty.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JE

"Pochopila jsem tvůj špatný vtip Pelnáři".

Jsem ráda, že sleduješ toky mých myšlenek, ale nejsi úplně pozorný. Zbrojní pas nepotřebuješ, dostačující je ohlašovací povinnost. Cca 70 000 není cena flinty, nýbrž cena ročního střeliva pro jednoho člena SKP.

Jen tak mimochodem, asi to neumím, ale nedaří se mi najít výsledky té exhibice (MČR). Divné u tak populárního sportu. Ani pan Macek nevyhodnotil situaci, že výsledky Mistrovství České republiky by mohl nějak zveřejnit.

0 0
možnosti
JE

Na Dvoračkách o víkendu snb exhibice. 162 účastníků. Kolik bylo na exhicomistrovstí ČR biatlonistů ?

0 1
možnosti

Asi 20, ale vezměte v úvahu, že každý nemá zbrojní pas, natožpak aby měl flintu za 70000 i když by si třeba i rád vystřelil. Biatlon není taková sranda jako snowboarding;-D

2 0
možnosti
JE

Bylo by zajímavé vidět opravdu reálné sledovanosti zimních sportů. Myslím, že curling, short tracky jsou nad bia. O alpském lyžování může pochybovat pouze někdo s hoděn růžovými brýle a zároveň klapkami na očích.

0 2
možnosti

J79a98n 30Š91p30a13t96n42ý

29. 3. 2016 11:47

pointa je jaka? ze by se mělo zacit psat vic o short tracku na ukor biatlonu?

0 0
možnosti
TP

Matematická úloha: NHL základní část 30 týmů, 82 zápasů, 1,5M tv diváků na zápas. Plus play-off s průměrem 3M tv diváků na zápas. K NHL přidejte KHL, ostatní národní ligy včetně té naší, mistrovství světa a ostatní repre zápasy.

Jestli pak budete tvrdit stejně jako pan Lietavec, že "biatlon je nejsledovanější a nejpopulárnější zimní sport na světě" tak okamžitě navštivte nejbližšího psychiatra.

howgh

0 0
možnosti
JE

Pro Lítavce je to hrách na stěnu.

0 0
možnosti
Foto

Každé noviny píší články, které se čtou. Pokud bude v diskusi pod článkem tolik příspěvků a diskuse bude opět tolik plamenná, článek byl úspěšný. Kupříkladu o biatlonu se může psát do června o skončené sezóně. Od června o té nadcházející. Jak budou úspěšné články během LOH o biatlonu? Martiny Sáblikové bude plno i v létě, právem R^. O JJ68 před SP určitě bude vycházet seriál a telenovela.

0 0
možnosti
TP

ne tak úplně. Každé noviny píší články, které se čtou a nebo píší články, které si někdo zaplatí. V případě PR článků o biatlonu platí ta druhá varianta...

1 1
možnosti

Nešlo by tu diskuzi ukončit konstatováním, že Eliášová je díra s frajtrem???

2 0
možnosti
JE

Nevím, školy nemám, nemohl by jsi zkusit vysvětit význam ?

0 0
možnosti
JE

Pro pana Kubaláka a zaníceného Lítavce:

Ano, myslím to vážně a nestydím se za to. Vadí mi, že se nedá argumentovat. Na urážky je to těžké.

Nepodložený argument o sledovanostech ? U nás 700 000 , dá se tedy s ohledem na počet obyvatel předpovědět sledovanost i ve Francii, SRN, hodně zemí je velikostí naší podobné. Asi Norsko bude výjimka, byť, že by bia sledovalo 95 % obyvatel, jak naznačoval komentář na ČT 4 mi nepřijde pravděpodobné. Takže ve výsledku se dostáváme někam o řád níž než naznačuješ. To je můj argument.

Prostě ten sport není v Severní Americe, byť Kanada byla tařetí ve štafetě, není v Jižní Americe, není v Austrálii, Asii a ani v Africe. Takže se koukni kolik EU by se muselo koukat, aby se naplnila ta tebou a především Lítavcem naznačená čísla sledovanosti.

Klidn+ mi teď vynadej jak jen to jde, ale zkus argumentovat.

1 0
možnosti
JE

Takže jsem troll já nebo Lítavec, který tady tvrdí, že se na bia kouká prakticky každý obyvatel EU včetně kojenců a migrantů. :-P

2 3
možnosti
GM

A tak i slza ukápla! Skvělá reportáž, díky za ni a těším se na články o cyklistice, která u mě v nezimních měsících zaujímá místo biatlonu.

4 0
možnosti

Cyklistika? Taková nuda? Že vy u toho žehlíte?;-D

0 0
možnosti
TK

Podívej, Jano, na začátku to mohlo být zábavné. Potom, když to vypadalo že jen trollíš, se to dalo snadno přehlížet (trollů je tu víc, člověk si na to už zvykl). Ale už delší dobu je to jen otravné.

Ano, máš problém. My o tom víme. Ale je jaro, zkus pár procházek venku, možná běh nebo kolo. Nebo si zajdi na pěkný film. Když to nezabere, zkus vyhledat odbornou pomoc. Potom nám sem zase něco napiš, rádi si to přečteme. Do té doby se prosím nevracej. Děkuji.:-)

9 0
možnosti
JE

Jasně, tak si žij svět s Lítavcem, který věří, že se na biatlon dívá půlmiliardy lidí. Kdyby tomu tak bylo, tak by ČT dost pravděpodobně zvažovala nákup TV práv.

Jen prosím naznač, proč nenapíšeš normální argument k věci.

0 2
možnosti