Děčínský trenér Pavel Budínský při oddechovém času.

Děčínský trenér Pavel Budínský při oddechovém času. | foto: mmcité+ Brno / Jan Russnák

Děčín v ráži = ponížený Kolín. Udělali z nás blbečky

  • 0
Basketbalový Děčín se po slabším startu rozjíždí. V domácím zápase s Kolínem poprvé v sezoně nasázel stovku, soka rozstřílel 101:76. A v NBL už je třetí.

„Někdy je potíž najít slova, když utkání prohrajete, tentokrát mám potíž najít slova po takovéto výhře. Smekám klobouk před svým týmem, dali jsme přes sto bodů, utkání se muselo líbit, atmosféra byla pěkná. Kredit týmu za výkon a doufám, že takto budeme pokračovat dál,“ přál si na klubovém webu děčínský trenér Pavel Budínský.

Životní zápas odehrál křídelník Šimon Ježek, jenž nasázel 25 bodů a proměnil sedm z devíti trojkových pokusů. „Dnešek byl však sebevědomým výkonem všech hráčů a potvrzuje se, že i přes četné zdravotní komplikace panuje v Děčíně dobrá nálada,“ radoval se Hráč utkání.

Zato v táboře Kolína byla ponurá nálada. „Děčín do toho šel od začátku s větší intenzitou a my jsme tahali za kratší konec. V prvním poločase jsme se ještě drželi na dostřel, pak už jsme dělali těch chyb moc. A ten konec, tam jsme se dostali u žněkam, že z nás udělali blbečky,“ štvalo kolínského křídelníka Michala Vocetku.


Sport v roce 2024

4. - 26. 5. Cyklistické Giro d´Italia
10. - 26. 5. MS v hokeji, Praha a Ostrava
26. 5. - 8. 6. Tenisové Roland Garros, Paříž