Diskuze

Nymburk posílil Chorvat Mujagič

Posilu z Chorvatska získali vicemistři z Nymburka. Dres středočeského celku bude v příští sezoně oblékat rozehrávač Denis Mujagič. Čtyřiatřicetiletý, 193 centimetrů vysoký solidní střelec podepsal V Nymburce po desetidenním testování roční smlouvu. V uplynulé sezoně hájil barvy Pezinku a Nitry.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

sarka@svetbasketbalu.cz

23. 8. 2003 12:19
nikdo neoslovil tolik ceskych hracu jako Nymburk
musim se vedeni klubu zastat, oslovili dost kvalitnich ceskych hracu..a kdyz neuspeli, i kdyz nabizeli dobre profesionalni podminky, obratili se ven..to je normalni..
0 0
možnosti

Banny

22. 8. 2003 20:42
to xmen
Tak takhle vznikají fámy!!!Takovou hovaginu by nikdo z nymburských funkcionářů neprobes,je to prostě nesmysl a není mi jasné co tím sleduješ.
Na druhou stranu při nedostatku kvalitních českých hráčů a jejich masovému úprku a snahám dostatt se "ven",ať je to třeba 2. nebo i horší liga,a s ohledem na neunosně rostoucí platové požadavky českých hráčů,je nasnadě řešit věci angažováním cizinců.
0 0
možnosti

xmen

17. 8. 2003 18:26
Chudáci Češi
Pokud nastene situace, že Whitfield dostane české občanství a Nymburk koupí ještě zbývající cizince, pak jsem zvědav na to, jak se budou cítit čeští hráči na hřišti, to se asi s balónem moc nepotkají, tato skutečnost ale vedení klubu vůbec nezajímá. Není se čemu divit, už z postoje jednoho z nymburských funkcionářů jehož výrokem je: " My na Čechy s....!!! Upřímně lituji českých hráčů hájících barvy Nymburka.
 
0 0
možnosti