Diskuze

Porzingis zbohatne a Knicks mu loví nové parťáky od Madridu po Nymburk

Slavná basketbalová značka New York Knicks chce ukončit své trápení. Do Madison Square Garden nedostala play-off NBA už tři roky, celkově si zahrála v bojích o titul jen čtyřikrát z posledních patnácti sezon. Jakou léčbu zvolil Phil Jackson? Na velké hvězdy teď dres Knicks nepůsobí. Součástí letošní divoké přestavby se stala sázka na talent z evropských palubovek.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
CH

Podle me je klic k uspechu dostat mic z rukou Carmela, coz by se mohlo podarit pokud Porzingis bude schopny byt "go to player" pro tym..

Akvizice Kuzminskase i Jenningse je super, druhy jmenovany by se konecne mohl najit v roli sixth mana, prostoru bude mit dost.

Otazka je jak si cely tym sedne s Triangle offense kdyz uz behem training campu si hraci stezovali do medii, ze sou z toho docela v lese.

Ja si osobne myslim (a nejen ja) ze to v dnesni NBA fungovat muze, ale proste na to je potreba spravny typ hracu.

Mnohem efektivnejsi by podle me bylo jen vyuzivat prvky z trianglu jako to dela spousta tymu v NBA a ne hrat ten konzervativni Jacksonuv system, jenze to mate jak s tim jesitnym starcem na hrade, bude to takle, protoze to tak rikam ja, a kazdy kdo rika neco jinyho je idiot.

Presne tak na me Phil poslednich par let pusobi..

0 0
možnosti
LH

zajímavé téma se spoustou informací, ale zoufale špatně napsané. autoři skáčí z jednoho do druhého, není možné se v tom orientovat jen obyčejným čtením, člověk se musí vracet v textu, nebo dohledávat "venku".

5 0
možnosti

Aneb "Petr Koten klasika"

1 0
možnosti