Diskuze

Lakers i Clippers bez šance se přitáhnout. Utah dál vítězí a v NBA vévodí

Utah nedává svým rivalům z Kalifornie šanci. Úspěch nad Indianou na jejím hřišti 103:95 je pro basketbalisty Jazz patnáctou výhrou z posledních 16 zápasů. Upevnili si tím vedení v celé NBA, na prvním místě nyní mají o výhru víc a o porážku méně oproti druhým Los Angeles Lakers. Třetím LA Clippers se čelo vzdálilo na dvě výhry po nedělní porážce 110:113 se Sacramentem.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

SAC baví. Možná těží z marodky soupeřů, ale i tak, porazit za sebou BOS, DEN a LAC se počítá. Přitom proti DEN vybouchl střelecky Hield, teď Barnes. Fox dává ty koncovky zkušeně. Že by hráč týdne? A že by to byla zásluha Waltona? :) Výborný Haliburton s tím 5cm výskokem při střelbě.

0 0
možnosti

Fox skvělý, zahazoval šestku za šestkou, ale neubralo mu to nic na odvaze hrát koncovku...

Skvělý je dlouho Holmes, nejvcí to bylo vidět, když za něj nastoupil Whiteside, který to odchodil, v útoku se pletl ostatním do cesty a obecně vypadal, že ho to fakt nebaví...nevím, do jaké míry je to zásluha Waltona, ale třeba Hield mi před pár lety přišel jako chlápek s pocitem jájájá a teď hraje pro tým...lavičku mají hodně úzkou...konec daleko...přál bych jim playoff ;)

1 0
možnosti