Diskuze

Texasu vládne Houston, díky Howardovi přehrál i šampiony ze San Antonia

Houston Rockets zvítězili i ve svém šestém zápase nové sezony basketbalové NBA, když porazili úřadující šampiony ze San Antonia jednoznačně 98:81. Ve druhém čtvrtečním utkání Portland přehrál Dallas 108:87.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kdyz tak koukam na rozpis Lakers, tak pokud nedaji v nedeli doma Charlotte, tak mam obavy, aby tu hladovku Charles Barkley prezil.

0 0
možnosti

No, řekl bych, že ze šampionů toho díky zraněním a Popovi moc nezbylo. Škoda, vyrovnanej zápas by se mi líbil víc.

0 0
možnosti

Pust si v sobotu Rockets-Warriors.

0 0
možnosti

Myslím, že tady lze hledat příčinu v LeBronových kilogramech dolů http://espn.go.com/video/clip?id=11833374

0 0
možnosti

jj, to asi jo. To, ze jich ma ted min, tak ho urcite kazdej kontakt s protihracem vic vyhodi z rovnovahy... Jen kdyz sem tvuj prispevek cetl napoprve a poustel, tak sem ocekaval, ze to video je o pricine proc tak zhodil. A to asi nebylo kvuli tomu aby strilel hur :-)

0 0
možnosti

ja vcera musim ocenit obranu Houstonu. Spurs sice spatne strileli celkove, ale pristup Rockets k tomu celkem pomohl. Zajimave jak hrali vytazene vsechny hrace na trojce s obetovanim otevrenejsiho podkose, kde ale cekal DH. Tim celkem narusili plynulost hry Spurs. A hraci jako Parker, Green, Leonard a Diaw s kymkoliv patym by takove problemy mit nemeli. Napr. Leonard to sam moc tlacil a to dopadalo dost spatne.

0 0
možnosti

The Mavericks are -47.2 points per 100 possessions in third quarters this season. I’ll guess that doesn’t hold all year.

0 0
možnosti