Diskuze

Basketbalový Nymburk získal trenérskou hvězdu. Přichází Litevec Kemzura

Éra izraelských trenérů u týmu basketbalového mistra je po sedmi letech u konce. Nymburk představil jako nového kouč litevského experta Kestutise Kemzuru, jenž naposledy působil v polské Gdyni, euroligovém klubu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Připadá má, že ty pravidla mění takovým fofrem, jako Kalousek DPH.

0 1
možnosti
RN

Takže vzdají třeba 11 zápasů pro únavu hráčů - stejně jako Prostějov.

Na play off jim to stačí

1 1
možnosti
IM

Pokud byste si alespoň jednou přečetl znění Soutěžního řádu basketbalu, pak byste věděl, že na základě čl. 29, odst.5), by byly automaticky po 3 skrečovaném utkání vyloučeni ze soutěže...

1 1
možnosti

A co kdyby udělili Nymburku ten jedenáctý titul rovnou teď a nezatěžovali nadměrně jeho hráče tím, že by tu kyselkovou ligu vůbec museli hrát?

A na závěr sezóny by si mohli dát čunču s vítězem toho zbytku. Jenom tak, pro radost.

3 0
možnosti
AM

Na to, aby vyhráli naši ligu nemusí vyhazovat peníze za takového trenéra. Jak říkaval Miki, to by zvládla odkoučovat i kohokoliv babička a na Euroligu nevěřím. těch pokusů už bylo.

3 1
možnosti
MG
IM

"...proto v domácí soutěži odehrajeme pravděpodobně jen polovinu základní části..."

Jsem velmi zvědav na konstrukci takového formátu soutěže.. Jediný relevantní způsob klasifikace týmů by pak byl poměrným relativním koeficientem... Ale nechme se překvapit, co za nový (předpokládám opět pouze jednoletý) model vymyslí na ČBFNBK..

2 3
možnosti
VB

tento model mají v Litvě Žalgiris a Lietuvos, ale to jsou účastníci Euroligy a VTB ligy, tomu se dá rozumět, nechápu proč superhvězdy podprůměrného evropského klubu( Nymburk ) nemůžou odehrát v tréninkovém rytmu o 11 zápasů navíc

2 0
možnosti
IM

Něco v tvé hlavě?

0 7
možnosti