Janis Adetokunbo z Milwaukee vypouští síru.

Janis Adetokunbo z Milwaukee vypouští síru. | foto: AP

Takovou poctu nechci! Janis nechává zničit trička se „smečí smrti“

  • 0
Až mu jednou postaví sochu, jeho nejslavnější kousek se do kamene tesat nebude. Janis Adetokunbo si totiž nepřeje být zvěčněný, jak skáče přes protihráče. Trička se „smečí smrti“ sice vypadají dobře, ale podle mladé basketbalové hvězdy do prodeje nepatří. Už teď je z nich sběratelský unikát.

Když přišli v Milwaukee Bucks před březnovým zápasem s New York Knicks s novou módní kolekcí na oslavu svého „řeckého boha“, upadli v nemilost.

„Nemyslím, že by právě tohle patřilo na trička,“ mračil se třiadvacetiletý mladík s nadživotním parametrem 211 centimetrů výšky nad fotkou, kde letí přes nebohého soupeře. 

10.března 2018 v 19:12, příspěvek archivován: 13.března 2018 v 22:31

He said after the game last night that he didn't think selling the t-shirt was the right thing to do. https://t.co/qdCGN0rXJe

Před pěti týdny Adetokunbo ohromil Madison Square Garden, když tu v utkání NBA během letu přijal míč od spoluhráče Khrise Middletona, zasmečoval a zároveň přeskočil protihráče Tima Hardawaye Jr. 

Vlastně to od začátku vypadalo, že si Janis soupeře ani nevšiml. A samotný Adetokunbo tuhle domněnku po utkání potvrzoval. 

Když se odrazil, o Hardawayovi vůbec nevěděl.

Janis Adetokunbo „omylem“ přeskočil Tima Hardawaye Jr.:

Každopádně si tahoun Milwaukee nyní nepřeje, aby někdo zredukoval Hardawayovu kariéru jednoho z nejlepších hráčů New York Knicks na tenhle jediný okamžik.

Domnívá se, že si Hardaway Jr. zasluhuje víc respektu.

A v Milwaukee teď udělají vše, co Janisovi na očích uvidí.

Klub nejprve inzeroval prodeje nové kolekce na Twitteru, zprávu však nakonec nechalo vedení smazat a tričko se v nabídce klubového obchodu rovněž nenabízí.

Giannis is a real one 

Příspěvek sdílený DIME on UPROXX (@dimemagazine),

Legenda o Janisovi tak dostala novou kapitolu. O gentlemanu basketbalových palubovek.


Sport v roce 2024

4. - 26. 5. Cyklistické Giro d´Italia
10. - 26. 5. MS v hokeji, Praha a Ostrava
26. 5. - 8. 6. Tenisové Roland Garros, Paříž