Diskuze

Čínské cestování? Nápor na psychiku, soudí basketbalový hrdina Šiřina

Jaromír Bohačík, Lukáš Palyza, Pavel Pumprla, Jakub Šiřina a trenér Petr Czudek patří k basketbalovým hrdinům, kteří se podíleli na senzačním úspěchu českého týmu - šestém místě na mistrovství světa. Všech pět pochází z Moravskoslezského kraje či působili v NH Ostrava a Opavě. Do ní se nyní vracejí Petr Czudek a Jakub Šiřina. Ostatní už hrají jinde.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OP

Při vší úctě k Ostravě a Opavě bych dal kredit taky USK, kterým prošli Saty, Balvín, Boči a Hruban.

2 0
možnosti
OP

Evan Fournier v TOP5 sestavě šampionátu je slušný úlet. Fournier byl naopak velké zklamání a jeden z hlavních důvodů, proč Francie nehrála finále. Nechci tu hrát na národní notičku, ale Satoranský měl kromě lepších statistik diametrálně odlišný mentální a herní přínos. Ostudná volbaRv

5 2
možnosti

19,8 bodu, 3,8 doskoku, 3 asistence, trojky 41%. Fakt velké zklamání. Ano, zápasy o medaile, především semifinále mu nevyšly, ale bez něj by vyletěly už s Litevci.

0 0
možnosti
LV

L56u53d87ě63k 40V73i63n98č

17. 9. 2019 9:20

To ta kvalda o OH bude vypadat, kdyz si vubec nedachnou.

0 0
možnosti
IP

Nebylo by špatné specifikovat lokaci, kde článek vznikl. Jak si člověk má jinak přeložit větu ...Všech pět pochází ze zdejšího kraje ... A stává se to docela často, zejména pak při pojmenování pražských čtvrtí, které však mají logicky jmenovce i jinde po ČR. Bez uvedení o jakou lokaci jde pak člověk tápe nebo si utvoří mylnou informaci, pokud nepátrá dál.

0 2
možnosti
ZB

Šiřina jeden dobrý zápas, ve zbytku to týmu kazil. Co rozhodně není, tak basketbaloví hrdina. pokud někdy chce hrát na podobné urovni , tak ho čeká ještě strašně moc práce.

1 7
možnosti
LT

Děkujeme za informaci. A teď se podívejte do nadpisu jaké "í" nebo "ý" se píše ve slovním spojení "basketbalový hrdina".

11 1
možnosti