Diskuze

Krejčí o bijci Janisovi: Stejně dá třicet bodů. Ale z trojek tolik nebolí

S Janisem Adetokunbem se v NBA střetl jednou a nebylo to zrovna příjemné setkání. Svalnatý Řek zasypal Oklahoma City devětatřiceti body. „Navíc šmiknul asi tak pět trojek,“ vzpomíná Vít Krejčí. A marně vymýšlí, jak tahouna osmifinálového soupeře českých basketbalistů na mistrovství Evropy zastavit.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

A co když si řekne, že dá 40 bodů?

0 0
možnosti
LH

L56i34b86o23r 71H19o83l32u85b

10. 9. 2022 19:14

Je s podivem, že hráč z NBA sedí pořád na lavičce.Přitom v Oklahomě hraje 25/30 minut

0 1
možnosti
OP

Ty NBA minuty bych nepřeceňoval. Hrál je na konci sezóny, kdy to OKC (skoro nejslabší tým) dohrávalo s třetí pětkou (a mimochodem toho nejlepšího z tehdejší S5 se už zbavili). Mírnil bych očekávání a budu rád, když si Vítek vybojuje druhou pětku.

2 0
možnosti
MB

Vyjde už někdy článek, kde bude jeho jméno napsané správně? 8-o

2 1
možnosti
PN

Asi na jednu část zápasu našich jsem koukal a je to hodně nudnej sport. Tam litaj od koše ke koši, žádná taktika jen prejit hřiště a pak vystrelit a zase na druhou stranu. Navíc se snad nesmi ani dotknout aby se souperi nezkrivil vlásek. Nuda

0 14
možnosti
PN

Od kdy jsou Řekové černoši?

1 5
možnosti
NK

Občanství je jiná kategorie než etnický původ. Nic nového (viz např. edikt Marka Aurelia z roku 212). Stačí takto?

2 0
možnosti
DS

Pěkná otočka Turci proti Francouzům ve třetí čtvrtíně ... to je snad už skoro 20-0 šnůra ...

0 0
možnosti
VK

Krejčí: „Navíc šmiknul asi tak pět trojek,“

Fakt nevím, ale GA je ten poslední u kterého bych měl strach z trojek. Schválně jsem se podíval na jeho statistiku a v sezóně 21/22 měl 3,6 3PA s 1,1 3PM. Nechce se mi hledat, zda zrovna v Oklahomě měl mimořádný den a v rámci "exhibice" mu to tam padalo, ale pokud by zápas byl jen trochu vyrovnaný jsem si jistý že z trojek střílet nebude. Pokud si matně vzpomínám při nějakém zápase s Řeky se nám podařilo vyfaulovat ho hlavně díky útočným faulům.

1 0
možnosti
JP

Hlavne, ze vi, ze maji doskakovat a rychle se vracet a branit jako tym, zatim to moc videt nebylo, rychly utok je taky nase raritka, naplno zatim hrali jen 3 ze vsech ctvrtin, takze sil musi mit dost a bude to jejich posledni zapas, ovsem Prahu moc nerozjasali, vykony tristni, rotace hracu prilis rychla, nez se chytli, byli stridani... Praha se moc nepovedla, takze zase za 41 let. ???

2 0
možnosti
JJ

...jenže Krejčí je jako jeden z mála našich rychlostně schopen bránit kohokoliv "normálního", jak opakovaně předváděl v NBA. Samozřejmě JA pod košem neubrání nikdo :-)

2 0
možnosti
JS

Asi nejsem jedinej kdo nasazovani a rotaci nasich moc nechape:-)

10 0
možnosti