Dion Waiters z Miami se raduje z vítězné střely proti Golden State.

Dion Waiters z Miami se raduje z vítězné střely proti Golden State. | foto: AP

Střelec z NBA se přecpal bonbóny s marihuanou a dostal záchvat paniky

  • 0
Momentálně žije ve stresu, na Diona Waiterse se v NBA lepí problémy. Možná i proto sáhl basketbalista Miami po gumových bonbónech s konopím. Jenže z toho vznikla ještě větší patálie, pamlskem se předávkoval a v letadle cestou na zápas v Los Angeles utrpěl panickou ataku.

Podle ESPN musel sedmadvacetiletý hráč v pátek po příletu vyhledat lékařskou pomoc a do utkání proti Lakers nenastoupil.

Waiters si údajně vzal výživový doplněk obsahující látku THC na zklidnění žaludečních problémů, kvůli nimž nebyl v sestavě v předchozím zápase proti Phoenixu. NBA užívání marihuany nepovoluje.

Basketbalista, jehož si v roce 2012 coby vyhlášeného střelce vybral jako celkově čtvrtého na draftu Cleveland, se ještě v této sezoně do sestavy Miami nevešel. Waiters má spory s trenérem Erikem Spoelstrou a kvůli svému chování byl suspendován pro úvodní duel ročníku.

Pokud v sezoně vynechá ještě další čtyři zápasy, může přijít o podpisový bonus ve výši 1,2 milionu dolarů. Aktuálně je ve třetím roce čtyřletého kontraktu na 52 milionů dolarů.

,

Sport v roce 2024

4. - 26. 5. Cyklistické Giro d´Italia
10. - 26. 5. MS v hokeji, Praha a Ostrava
26. 5. - 8. 6. Tenisové Roland Garros, Paříž