Diskuze

Humpolec na Letné potvrdil světovou třídu. Češi zabrali stupně vítězů

Finálový turnaj české Chance 3x3 Tour a celé Central European Tour na pražské Letné ovládl nejlepší středoevropský tým trojkového basketbalu Humpolec Bernard. Ve finálové bitvě přehrál brněnského rivala Mach1nes. Ani ten nemusí příliš smutnit, doprovodí Humpolec a český reprezentační tým nazvaný Marienbad na turnaj World Tour, který se hraje v Praze 4. a 5. srpna.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LV

L63u37d40ě17k 98V21i88n56č

23. 7. 2018 7:56

Můj názor, nikomu nevnucuji. Toho kdo vymyslel, rozhodl a schválil pořádání turnaje na Letné, bych udělal z fleku nezaměstnaným. Situovat sportoviště do jedné z nejhorších lokalit co se týče kysličníku uhličitého, nacházející se v bezprostřední blízkosti velmi frekventované pražské třídy, na to musí být ohromný fištrón.

Místo na kterém bylo seřadiště Lidových milicí při prvomájových průvodech neodpovídá ničím pro sportoviště na této úrovni. Argument, že je v blízkosti parkoviště a že se dá parkovat i v přilehlých ulicích na modré zóně je rovněž mimo realitu. Kam se ztratil argument propagace této hry a basketbalu vůbec? V článku je zmínka o divácích. Možná jsem byl na jiné akci, ale diváky jsem jaksi nepotkával, nepočítám-li účastníky.

Prostě laciné. Jsem přítelem společných soutěží, nadnárodních akcí, ale při zachování určité kvality a úrovně, což není tento případ. Jak je vidět z článku, tak je možné se uchlácholit čímkoli.

0 0
možnosti