Pouštěl jsem si ještě jednou Sixers s Knicks, jestli mě to v noci tak mátlo nebo co, ale nemůžu se zbavit pocitu, že to byl naprosto otřesný zápas. Sotva lezoucí Embiid snažící se celou čtvrtou čtvrtinu odjet domů, aby tomu Maxey zabránil. Nejlepší hráč Knicks předvede koncovku nedám dvojtakt, hodím balón do autu, nedám dvojtakt. Proč Thibs sundal Robinsona v prodloužení netuším, možná únava, ale proč raději na sotva lezoucího Embiida nevypustil OG Anunobyho, ale raději Hartensteina, který od konce 3. čtvrtiny seděl na lavičce, mi taky hlava nepobrala. Taky se mu to vymstilo.

I vzhledem ke všem těm zraněním Bucks, mám pocit, že Pacers mají vydlážděnou cestu tam, kde nebyli od chvíle, co si Paul George zlomil nohu.

OP

Maxey neskutečný, Embiid lépe rozložil síly a v koncovce byl i přes ty ztráty důležitý. MIL pochvala, Middleton a Portis výborní, ale klíčový zřejmě Beverley (12 áček / 2 ztráty, Haliburton + Nembhard 11 áček / 5 ztrát).

DS

Když si vezmu, kolik nadějných mladých basketbalistů běhá v NBA, každý z nich by chtěl být hvězda, všichni trénují, snaží se ... Nerozumím tomu, jak se z jednoho z nich z roku na rok stane to, co se stalo z Maxeyho. Ta proměna je neskutečná. A v noci ukázal, že to nejsou jenom čísla, on to vezme na sebe za celej tým, v nejdůležitějších chvílích, kdy to nevypadá dobře, nejtěžší střely, a úspěšně. Jak dokázal za jeden rok takhle vyrůst?

AM

Krásné bitvy v New Yorku i Clevelandu navíc s dobrým koncem.

Ale Embiid není zdravotně ok a Maxeymu to tam pokaždé nespadne jako včera, takže uvidíme příště.

Milwaukee udrželo naději, ale bez hvězd to dál nepůjde, i když Middelton se hrozně zvednul oproti základní části.