Souboje atletů okořenil nahý exhibicionista

Manchester - Vskutku podivuhodná podívaná se naskytla divákům, kteří sledovali atletické soutěže na Hrách Commonwealthu v Manchesteru. Na stadion vnikl nahý exhibicionista, na červeném mondu předvedl udiveným fanouškům sprint na sto metrů a nádavkem přidal skok do výšky.

Muž, jenž měl na zádech nápis "jen zábava a hry", proběhl rovinku a s vítězným gestem směrem k divákům, mezi nimiž nechyběl ani princ Edward s manželkou Sofií, proťal cílovou pásku.

Potom se prosmýkl kolem překvapených sedmibojařek, které se chystaly ke startu závodu na 800 metrů, a svou exhibici zakončil skokem ve výškařském sektoru. Tam ho také dopadli pracovníci bezpečnostní služby a odvedli ho z plochy.

O několik minut později se záznam jeho eskapády objevil na obří obrazovce na stadiónu a fandové naháče odměnili dalším potleskem. Jsou zvyklí, vždyť k velkým sportovním událostém anglosaského světa už takřka tradičně takové patří exhibicionistické výstupy patří.

 

Nahý exhibicionista se na atletických soutěžích Her Commonwealthu blýskl sprintem na sto metrů a skokem do výšky, než ho zneškodnila ochranka

,

Sport v roce 2024

4. - 26. 5. Cyklistické Giro d´Italia
10. - 26. 5. MS v hokeji, Praha a Ostrava
26. 5. - 8. 6. Tenisové Roland Garros, Paříž