Diskuze

Lavillenie v Clermond-Ferrand zkoušel zdolat 620 centimetrů, nakonec zapsal 606

Francouzský tyčkař Renaud Lavillenie se v sobotu v Clermond-Ferrand pokoušel o návrat do čela historických tabulek, ale na laťce ve výšce 620 centimetrů třikrát neuspěl. I tak olympijský vítěz z Londýna 2012 zapsal skvělých 606 cm, které při třetím pokusu zdolal s velkou rezervou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TB

Výborný výkon, byla taková příjemá exhibice :-). Renaud si odbíhal k dceři, atmosféra byla mezi atlety hodně uvolněná :-). Škoda, že nakonec nebyla lepší konkurence, původně snad měli startovat i Duplantis či Kendricks mezi chlapy, či Sandi Morris mezi tyčkařkami. Jen to tedy kazil neskutečný Krátoškův komentátorský výkon, to byla doslova katastrofa. Tyčkaři se od začátku roku nenechávají zahanbit, 6 metrů ma skočeno i KC Lightfoot :-)R^

Jinak bych tedy ještěz tohoto víkendu upozornil na výkon osmnáctileté Američanky Athing Mu, ta bez jakéhokoli vodiče zaběhla půlku v novém juniorském WR 1:58,40. Překonala tak rekord jiné osmnáctileté atletky Britky Keely Hodgkinson, velkého talentu, ta ho měla v držení cca měsíc. Co je ale ještě víc obdivuhodné, Američanka zaběhla asi před 3 týdny čtvrtku za 50,52. V tomto věku zaběhnout takto obě distance, klobouk dolů. Výkon na půlku je na youtube, kdo chcete, koukněte se, stojí to za to :-). Nechci sem dávat link, bo admin ;-)

0 0
možnosti
OT

pěkný skok, snad těch 620 na HME padne.. R^

2 0
možnosti