Diskuze

Hejnová kralovala na Diamantové lize v Birminghamu, Staněk byl třetí

Zuzana Hejnová vyhrála na mítinku atletické Diamantové ligy v Birminghamu běh na 400 metrů překážek ve svém nejlepším letošním čase 54,18 sekundy. O dvě setiny porazila v závěrečných metrech americkou vicemistryni světa z Londýna a jedničku letošních tabulek Dalilah Muhammadovou. Koulař Tomáš Staněk obsadil třetí místo výkonem 21,16 metru a rovněž se kvalifikoval na finálový mítink v Bruselu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Taková pikantnost - Sira Mo Faraha trénoval jistý Alberto Salalazar, který podle monoha jeho svěřenců podával dopingové produkty...a právě pod ním se kdysi Mo Farah dost zlepšil. Mo taky tvrdil, že nezná jiného trenéra spojovaného s dopingem, Jama Aden. Pak se provalilo, že s ním byl na obědě a že s ním trénoval. Proč Mo lhal? Taky Mo minul dvě antidopingové kontroly, před OH v Londýně, kde byl 2x zlatý.

0 1
možnosti
PV

Co se ti nelíbí, Tome?

0 0
možnosti
PU

Tedy - komentátoři ČT na atletiku (vyjma Dusíka) jsou doslova tragičtí. Ovšem Drbohlav, přátelé, je dobrej, škoda že poslední dobou nějak nedostává příležitost. Je věcnej, atletice rozumí a nemele nesmysly. jako třeba Lukšů, co tvrdí (umanutě už dlouhou dobu, i když se mu to několikrát vysvětlilo), že ulitý start není, když závodník nezvedne ruce!!!!!!!!!!!

Naprostá kravina. Za prvé o nějakých rukou v pravidlech není ani slovo, za druhé se posuzuje tlak nohou na bloky a za třetí - jak proboha si představuje, že se sprinter rozběhne, když neodlepí ruce z dráhy?

No Heinová - podle mne běžela dobře, zase SB. Ale prakticky stejně jako na MS, takže ty kecy o přepáleném začátku či lépe rozvrženém tempu jsou nesmysl.

3 0
možnosti
VV

Hejnová byla skvělá. Lépe si rozvrhla síly a holkám to natřela :-)

4 0
možnosti
MC

Koular Stanek byl druhy a posledni Cech pozvany na mitink. Lehce rozpacite. V ruce to ma, ale srazi ho trema. Na nakem podradnem mitinku v Polsku u memorialu Skolimowske se predvede a ve sledovanejsich akcich mu ty potrebne cm chybaju. Chorvat Stipe mel takto hodit na MS. Dnesni medailiste meli brat dle vysledku i medaile z MS. Skoda, ze tam to necinklo.

0 8
možnosti
JP

Letos nemela na MS dostatečně natrenovano. Tri zavody za sebou byly moc, navic nemohla pocitat s tim, ze vyhraje za 54 sekund. Spotakova by tak nevyhrala, kdyby hodila 65

5 0
možnosti
LK

Nevim, jak ostatnim, ale mne prislo, ze z toho vitezstvi nemela vubec radost. Ze ji pak tak nejak doslo, ze by se mela do kamer zacit smat, tak taky tak ucinila, ale jinak uplne bez emoci. Jestli ju lezi v hlave furt to MS... Tezko rict, ale bylo to podivne.

1 0
možnosti
TK

Podle prispevku, ktery davala na FB, ma ale z toho vitezstvi asi docela velkou radost...

1 0
možnosti
MC

A zase jsme u toho. 110 m prekazek mohl startát Svoboda, v dalce Juska. Jak pak chteji na venkovnich MS prorazet?

0 10
možnosti
KK
MC

Komentá Vláďa Drbohlav, je to zážitek. Zuzana měla takej finiš předvést na MS, pak by nebyla brambora. Pozitivní je SB dnes, jen by to chtělo pod 54, chyběla i Mistryně světa Carter. Mimochodem v Moskvě na MS 2013 dosáhla Hejnová vítězného času 52,83.

1 12
možnosti
AB

A19l64e15s 34B47a46d69u56r37a

20. 8. 2017 16:37

Zuzana predvedla na MS svuj nejlepsi letosni vykon do te doby. Vic se od nikoho nemuze cekat. Nebo si myslis, ze ve finale MS nekdo prekona svuj SB treba o sekundu? A cas z roku 2013 nic neznamena, to by se nemuselo vubec zavodit, jen by se vyhlasil vysledek podle osobnich vykonu v minulosti. Drbohlav je mozna zazitek, ale ne takovy jako tve komentare.

13 0
možnosti
BT
BT