Těstoviny s tuňákem, fazolemi a brokolicí

Neumíte moc vařit? Zkuste tyto lehké těstoviny.

Stupeň obtížnosti

Lehké

Vaření 40 min

Ingredience

4 PORCE +

Nutriční hodnoty pro jednu porci

  • Kalorie

    740 KCal

    34 %

    31 %

  • Energie

    3095 KJ

    34 %

    31 %

  • Sacharidy

    100,4 g

    114 %

    100 %

  • Vláknina

    19,2 g

    64 %

    64 %

  • Bílkoviny

    50,2 g

    80 %

    74 %

  • Tuky

    10,3 g

    16 %

    15 %

  • nasycené

    2,2 g

  • trans-mastné

    0,0 g

procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu

Postup

  1. Růžičky brokolice očistíme a spaříme v osolené vroucí vodě. Vyjmeme je a prudce zchladíme studenou vodou. Necháme je okapat.
  2. Těstoviny uvaříme v osolené vodě na skus. Scedíme je a necháme okapat. Fazole vyklopíme do sítka a necháme okapat nálev.
  3. Rajčátka opláchneme a překrojíme napůl. Cibuli s česnekem oloupeme. Cibuli nakrájíme na měsíčky, česnek na plátky.
  4. Konzervy tuňáka otevřeme. Olej vlijeme do pánve a orestujeme na něm cibuli s česnekem. Přidáme fazole, brokolici a rajčata a také je osmahneme. Nakonec přisypeme těstoviny a přidáme tuňáka. Vše společně prohřejeme, dochutíme solí a pepřem a odstavíme.
Autor:

Podobné recepty

Losos s bylinkovou krustou

Vyzkoušejte recept, který se hodí nejen na slavnostní příležitosti.

Šunkofleky

Na této klasice si pochutná si celá rodina.

Vepřová panenka s pepřovou omáčkou

Lépe připravenou panenku jste snad ještě nikdy nejedli a pohodlně si ji můžete připravit doma.

Špagety s omáčkou a bazalkovým pestem

S těmito špagetami se budete cítit jako na dovolené v Itálii.

Treska s karotkou ve smetanové omáčce

Lepší rybí recept jste snad neochutnali.