Ingredience
Postup
- Nejdříve si připravíme linecké těsto. Mouku se změklým máslem a cukrem zpracujeme na hladkou hmotu a necháme odpočinout hodinu v lednici. Potom těsto na pomoučněném válu rozválíme, vykrojíme kolečka a vyložíme jimi formičky. Dna propícháme vidličkou a pečeme při 200 °C asi 15-20 minut. Necháme vychladnout.
- Pudink rozmícháme v části mléka. Zbytek mléka přivedeme k varu, vmícháme pudink a vaříme za stálého míchání do zhoustnutí. Za stálého promíchávání ho necháme vychladnout. Do vychladlého krému vmícháme šlehačku vyšlehanou dotuha.
- Mango a meloun oloupeme, rambutany nařízneme a vyloupneme z nich bílou dužinu. Mango a meloun nakrájíme na menší plátky, rambutany necháme vcelku. Tartaletky naplníme krémem a ozdobíme připraveným ovocem.