Koláč z bramborové slámy a modrého sýra
2 kg očištěných brambor
200 g sýra niva
1 dcl bílého vína
0,5 dcl smetany
sůl, bílý pepř, zázvor
olej
Brambory nastrouháme na hrubším struhadle, osolíme a necháme odkapat. Mezitím z nivy, vína, smetany a koření uvaříme omáčku, kterou necháme trochu vychladnout. Z nastrouhaných brambor upečeme čtyři nebo pět placek. Každou z nich namažeme připravenou omáčkou a naskládáme je na sebe. Celý koláč rozkrájíme na jednotlivé porce jako dort. Omáčkou, která zůstala, jednotlivé porce na talíři ještě podlijeme.
Sláma je k jídlu, ale jen ta bramborová
Od kapra po tuňáka. Ryby jsou na srdce i nervy, ale hlavně vám budou chutnat
Naše babičky říkávaly: Kdo jí ryby v každém čase, ten je zdráv a štíhlý v pase. A něco na tom...
Špagety se špenátem a omáčkou
Střední
30 min
Máte chuť na italskou kuchyni? Uvařte si špagety s omáčkou podle našeho receptu.
Jarní poke bowl s lososem
Lehké
40 min
Havajská specialita v podobě misky naplněné rýží a dalšími surovinami jako jsou ryby a čerstvá nebo...
Frittata s chřestem, pórkem a ricottou
Lehké
30 min
Připravte si snadnou a zdravou večeři, která pochází z nedaleké Itálie.
Akční letáky
Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!