Ingredience
Postup
- Všechny ingredience na těsto smícháme a vypracujeme hladké těsto, které zabalíme do potravinářské fólie a necháme ho odležet v chladničce alespoň 1 hodinu. Pokud by se těsto příliš drobilo, můžeme přidat malé množství vody.
- Odleželým těstem plníme kokosovým olejem vymazané formičky na ořechy. Při tvarování těsta do formiček vytvoříme uprostřed ořechů důlky. Pečeme ve vyhřáté troubě při 175 °C asi 10 minut dorůžova. Po vyjmutí z trouby je necháme chvilku zchladnout a poté opatrně vyklepneme.
- Na krém vyšleháme máslo s agávovým sirupem do pěny a máslový krém rozdělíme na 3 části. Do jedné třetiny zašleháme matcha čaj, do druhé jahodový prach a do třetí kakao. Připravenými krémy slepíme ořechy a skladujeme v chladničce.