Ingredience
Postup
- Máslo dobře promícháme s bylinkami a citronovou kůrou. Zabalíme ho do potravinové fólie a necháme zatuhnout v chladničce.
- Králičí stehna rozřízneme nožem tak, aby vznikly čtyři plátky masa. Poklademe je ztuhlým bylinkovým máslem nakrájeným na kousky. Na každý kousek pak dáme plátek slaniny. Dochutíme solí a pepřem a zabalíme do závitků. Obalíme je zbylou slaninou a upevníme potravinovým provázkem.
- Připravené závitky zprudka opečeme v pánvi na rozpáleném oleji. Pak je přendáme do pekáčku a podlijeme vývarem. Pečeme ve vyhřáté troubě pi 180 °C asi 20 minut. Výpek přelijeme do pánve. Přidáme hořčici a smetanu a na mírném ohni mícháme, dokud se vše nespojí. Závitky podáváme s omáčkou a petrželovými bramborami.