Jahodový raw cheesecake

Raw je strava, která neprošla tepelným zpracováním, proto obsahuje více živin a minerálů.

Stupeň obtížnosti

Střední

Vaření 40 min

Ingredience

12 PORCE +

Na korpus:

Na náplň:

Nutriční hodnoty pro jednu porci

  • Kalorie

    604 KCal

    27 %

    25 %

  • Energie

    2528 KJ

    27 %

    25 %

  • Sacharidy

    26,3 g

    30 %

    26 %

  • Vláknina

    6,6 g

    22 %

    22 %

  • Bílkoviny

    14,2 g

    23 %

    21 %

  • Tuky

    47,6 g

    73 %

    68 %

  • nasycené

    20,5 g

  • trans-mastné

    0,0 g

procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu

Postup

  1. Mandle s kešu namočíme zvlášť na 5 hodin, pak je slijeme a osušíme. Mandle, datle a kokosový olej rozmixujeme na téměř hladkou kašičku.
  2. Dortovou formu vymažeme kokosovým olejem. Korpus rovnoměrně napěchujeme na dno formy a vše vložíme na 3 hodiny do lednice.
  3. Kešu, kokosový olej, zrníčka z vanilkového lusku, citronovou šťávu, agávový sirup a špetku soli rozmixujeme dohladka. Podle chuti přidáme agávový sirup nebo citronovou šťávu. Nakonec do směsi přidáme jahody. Naplníme na korpus a uložíme do lednice na dalších 5 hodin uležet. Ozdobíme jahodami a podáváme.
Autor:

Podobné recepty

Mini dortíčky s ovocem

Těmito překrásnými dortíčky ohromíte úplně každého.

Vrstvené tiramisu

K odpolední kávě nesmí chybět chutný dezert.

Borůvkový koláč

Potěšte sebe a své blízké tímto božím koláčem.

Koláčky s rybízem

Dokonalý dezert z křehkého těsta, nakyslé náplně a nadýchaného sněhu.

Čokoládovo-malinový dort

Kombinace čokolády a malin je neodolatelná.