Ingredience
Postup
- Maso dáme do mísy, přilijeme olivový olej, přidáme sůl, pepř, tymián otrhaný od stonků, důkladně smícháme, maso rozdělíme na 4 stejně velké díly a vytvarujeme z nich placky silné asi 0,5 centimetru.
- Salát a rajčata omyjeme, necháme okapat, ze salátu odtrhneme košťál a rajčata nakrájíme na tenká kolečka.
- Housky rozpůlíme, opékáme je na grilu z rozkrojené strany asi 3 minuty a dáme stranou. Na rozpálený gril položíme maso a opékáme ho z každé strany asi 4 minuty. Po prvním otočení dáme na maso také plátek kozího sýra.
- Spodní část housek potřeme omáčkou podle chuti, položíme na ně listy salátu, plátky rajčat, maso se sýrem, poté je posypeme klíčky z ředkviček, přiklopíme vrchní částí a podáváme. Můžeme doplnit rajčatovým salátem.