Ingredience
Postup
- Krůtí prsa očistíme, rozkrojíme a rozložíme na plát. Zakryjeme ho pevnější potravinářskou fólií a naklepeme.
- Do misky rozdrobíme toastový chleba a zvlhčíme smetanou. Přidáme mleté maso, petrželku a sůl. Vše důkladně promícháme.
- Plát masa posypeme grilovacím kořením. Rozprostřeme na něj masovou směs, podélně na něj položíme očištěnou jarní cibulku a opatrně ho svineme do rolády.
- Roládu příčně propícháme párátky (zapícháme je asi 3 cm od sebe). Pak ji nakrájíme na kolečka tak, aby v každém bylo 1 párátko. Na jeden konec párátka přidáme půlku omytého cherry rajčátka. Terčíky z každé strany opékáme na rozehřátém grilu (s dřevěným uhlím) asi 4 minuty. Podáváme s lehkým bramborovým salátem.