Bramborový salát s italským salámem

nehodnoceno

Můžete servírovat i jako předkrm.

Stupeň obtížnosti

Lehké

Vaření 15 min

Ingredience

1 PORCE +

Nutriční hodnoty pro jednu porci

  • Kalorie

    673 KCal

    31 %

    28 %

  • Energie

    2817 KJ

    31 %

    28 %

  • Sacharidy

    45,4 g

    52 %

    45 %

  • Vláknina

    71,5 g

    238 %

    238 %

  • Bílkoviny

    32,2 g

    51 %

    47 %

  • Tuky

    25,9 g

    40 %

    37 %

  • nasycené

    1,1 g

  • trans-mastné

    0,0 g

procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu

Postup

  1. Uvaříme barmbory ve slupce, necháme vychladnout a oloupeme. Nakrájíme mna menší kousky.
  2. Fenykl očistíme (zelené listy uschováme na ozdobu), omyjeme a nakrájíme na tenké plátky. Smícháme roztálý hrášek, brambory a fenykl, přidáme salám.Ochutíme solí a pepřem a salát přelijeme citronovou šťávou. Ozdobíme lístky fenyklu.
Autor:

Podobné recepty

Kyjevské řízky

Ochutnejte výborné řízky vylepšené estragonem.

Rajská omáčka s masovými kuličkami

Dejte si k rajské místo plátku masa šťavnaté masové kuličky.

Quiche tří chutí

Slaný francouzský koláč vám bude chutnat teplý i za studena.

Vepřová roláda na hruškách

Vepřové maso a hrušky se spolu skvěle doplňují.

Plněné bramborové knedlíky s červeným zelím

Domácí knedlíky plněné uzeným masem, tahle skvělá klasika je vždycky dobrou volbou.