Diskuze

O očkování lidé často nevědí ani obecné věci, říká šéfka hygieny Jágrová

Na konci roku skončí sedmdesátiletá Zdeňka Jágrová v čele pražské hygieny. Ale nemyslí na to. „Všichni teď dělají maximum, aby udrželi otevřené školy,“ říká v rozhovoru pro MF DNES. Bez omezení pohybu lidí to ale podle ní nepůjde.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

A ti, co vědí, jsou vymazáváni z YouTube a blokováni v diskuzích. Když někdo očkování podporuje, je 3 x denně v televizi. Kdo upozorňuje na nebezpečné následky vakcíny, tak si v médiách ani neškrtne a v "nezávislých" médiích si vždy vyberou nějakého opilce či blázna, který tam blábolí o čipech od Gatese, aby to vypadalo, že s očkováním nesouhlasí jen jedinci mdlého ducha a kdo jo podporuje, je automaticky kandidát na Nobelovku.

2 5
možnosti
AJ

to víš že jo, baby...

1 4
možnosti
DK

Javůrek doplnil svůj veřejný chorobopis

0 0
možnosti
JH

Omezit mobilitu obyvatel ? To přes Landu neprojde.

0 0
možnosti
JB

Rozhodně bude nutné celou tuhle covidchátru vypráskat bičem.

3 1
možnosti
JM

Takže jako vždy. S křížkem po funuse. Ve chvíli kdy se pravděpodobně epidemie lame směrem dolů chce hlavní hygienicka omezovat mobilitu obyvatel.... neuvěřitelné!

Až tohle pitomé období skončí, tak by měl stat lidem na hygieně výrazně přidat. Ne proto, že tam mají mnoho práce, ale proto, aby se tam hlásilo více schopných lidi. Třeba chlapů:-)))))

3 1
možnosti
AB

Ta paní nevypadá příliš mobilně. Tramvaj asi nedoběhne a tři schody budou už moc. Za pár let opatření tak bude vypadat celý národ.

4 2
možnosti
TV

Zato ty budeš v sedmdesáti skákat jako kamzík ;-)

2 2
možnosti
JR

J85a69n 67R57u66d87o56l98f

1. 12. 2021 6:42

V prvý řadě by se hygiena měla zamyslet nad způsobem trasování. Protože když člověku pošlou SMS týden potom, co přišel do kontaktu s pozitivním a další týden jim trvá, než se ozvou a vypíšou žádanku na pcr, tak je to fakt k ničemu. To by nešlo automaticky vystavit žádanku hned při zprávě o kontaktu? Omezení mobility ať si madam strčí za klobouk.

3 0
možnosti
PK

P88e29t69r 63K73m96e58n64t

1. 12. 2021 6:47

Tak jestliže jste inteligentní osoba tak pokud vám přijde SMS po týdnu tak se seberte a SAM si dojdete na PCR test aby jste měl jistotu !!!! Ale jestli čekáte další týden na nějakou zadanku pak nevím co říct.....

1 0
možnosti
Foto

Ale prosím vás, babičko. Vždyť vy jste ještě štramanda! Vy nás všechny přežijete! ;-DV

2 0
možnosti
JK

Stoletá bába, která tráví volno čuměním na Ordinaci a Výměnu manželek a která stejně nikam nechodí, protože ji nikdo nikde nechce, by omezovala mobilitu jiným. Zavři se doma sama, stařeno, a neotravuj s tím normální lidi!

17 6
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
10 4
možnosti
DH

D74a84n 19H46e69l64e34k25a76l

30. 11. 2021 22:57

Tak určitě.

0 0
možnosti