Diskuze

Zápach u výroby krmiv je podle výrobce nižší, zkušenosti lidí se liší

Výrobce zvířecích krmiv Vafo uvedl, že ubylo zápachu z jeho výroby v Chrášťanech u Prahy. Karolína Čápová ze společnosti Vafo dnes novinářům řekla, že zápachu je méně díky zvýšení účinnosti technologií pro čištění odpadních plynů. Zkušenosti samospráv se zápachem v okolí jsou však různé, někde zápachu ubylo, jinde si lidé stále stěžují.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M63a37r21t17i95n 29Š51u72l43c

26. 9. 2020 10:41

Starý Zličín, sídliště na Zličíně mezi ulicemi Hrozenkovská a Na Radosti, sídliště v Řepích nebo ve Stodůlkách stály už před rokem 1994 a nijak se k té fabrice nepřiblížily... jen to tehdy smrdělo několikrát do roka (třeba 5x nebo 10x) většinou na podzim a v zimě při inverzi... teď to páchne kdykoliv, v létě, v zimě, někdy denně, někdy obden a někdy je třeba týden klid, podle směru větru (ale pak to zase smrdí jinde)... je fakt, že když si člověk v létě nemůže doma večer vyvětrat, protože pak se cítí v bytě jak v pytli s granulemi, je děs... a to bylo letos taky... takže pořád žádná výhra...

1 0
možnosti
MR

Ona se zastavba ale hodne priblizuje, Nove sidliste u Zlicina, nova zastavba na Ohrade, Reporyjich je take mnohem blize, vetsinou si tam lide koupi byt, a pak je prekvapeno...

No, preji firme, aby se ji darilo a aby pokracovala ve snazeni o zlepseni situace...

0 0
možnosti
Foto

V zimě to dokáže smrdět i na Červeném Vrchu. Tak schválně, jestli to bude letos lepší. Ale jsem v té věci skeptický.

0 0
možnosti
Foto

Btw. přijde mi nemožné, aby něco, co má být k jídlu pro zvířata, tak neuvěřitelně a do dálky smrdělo. Nevím o tom, že by si lidi z 10km okolí pekáren nebo masokombinátů stěžovali na zápach. A republika je potravinářských provozů plná. Musejí do toho dávat nějaký humus, co bych ani městskému čoklovi nepřál. Ta slavná filtrace snad musí být Potěmkin pro kontrolory. Nebo je většinu času vypnutá.

0 0
možnosti
OM

Opět zase žvásty ala Ano sekta. Na jaře se to zlepšilo, však se taky méně vyrábělo. Poslední týdny se to zase vrací do starých kolejí. Děkuji za motivaci, holt zase začnu ty stížnosti znovu taky posílat.

A mimochodem to není o Zličíně, jak se vždycky snaží Vafo tvrdit, ale i o okolních obcích a čtvrtích jako Stodůlky, které tu byly mnohem dřív než tato sr.. Ale to se i nadále nehodí do krámu že.

0 1
možnosti
MK

Kecy pro novináře. Kdo byl kdy na Stodůlkách a okolí, musí se tomuto “uklidnění” jen smát. Už to, že tam samospráva takovou fabriku povolila, je na kulku pro všechny zúčastněné.

1 0
možnosti
Foto

P27e28t31r 94H96y39k29e80l

25. 9. 2020 15:47

Když to občas cítím,tak si říkám "vidět tak z čeho a jak se to vyrábí".....

1 0
možnosti
Foto

Ono stačí projít okolo regálu v hypermarketu kde to prodávají.. Představa že tam toho mají tuny....

0 0
možnosti
Foto

Tenhle sajrajt mají vyrábět někde v v lese, kde stromy zápach eliminují... Zrovna tady je to otevřené a furt fouká ze západu....

2 0
možnosti
Foto

D65a65n61i72e23l 25K39v43a33k

25. 9. 2020 15:39

Zrovna včera to šlo cítit i k nám na Červený Újezd. A to je teda pořádný kus...

Nedokážu si představit, že bych si pořídil byt v novostavbě na Zličíně. Tam se snad musí dělat prohlídky jen během bezvětří.

4 0
možnosti
FV

I v Řepích je to dost hrůza. Podminovat a vyhodit do vzduchu, šmejdy jedny.

4 1
možnosti