Diskuze

Bezdomovec kopl v Praze bezdůvodně kolemjdoucího do hlavy, dostal devět let

Těžká poranění lebky a mozku způsobil letos v březnu náhodnému chodci třiadvacetiletý bezdomovec Tomáš Pejpal. Senát Městského soudu v Praze útok kvalifikoval jako těžkou újmu na zdraví a výtržnictví. Za to Pejpalovi uložil devět let ve věznici s nejpřísnějším režimem, také mu nařídil zaplatit odškodné.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AR

Jsem pro zavedení systému 3x a dost. Pokud je někdo recidivista patří za mříže po třetí recidivě. To už svědčí že je nenapravitelný zločibec a zločinec má být v izolaci. Navždy.

1 0
možnosti
DS

Doufám, že státní žalobce se odvolal.

1 0
možnosti
DA

D80a85n46i33e46l 80A83d14a87m

14. 12. 2018 9:21

Advokát měl také dostat trest.

1 0
možnosti
GK

A proto v USA vynalezli 3x a dost. Takového je nutno oddělit od společnosti. Popsaný útok udělá jen patologický agresor. Oběť (pracující, odvádějící daně) může mít doživotní následky. Společnost má právo na ochranu.

10 0
možnosti
IP

Mělo by se tomu chlapci dostat odborné pomoci.

Zavírat ho na takhle dlouhou dobu společnosti neprospěje.

0 4
možnosti
DS

Dokud kopy a rány na oblast hlavy a krku nebudou hodnoceny jako pokus vraždy, budou podobně neocenění jedinci odcházet s jednocifernými tresty a za několik málo let budou na svobodě a budou moci studovat obě vysoké školy (života)

8 0
možnosti
JB

To si dělají legraci, ne? Jenom 9 let za takovéto zranění pro recidivistu a bezdomovce, ze kterého nikdo nic nevymůže? Měl dostat minimálně 14 let, protože takle za 5 let zmrzačí další.

14 0
možnosti
HD

Dvouletý trest za podobné napadení - rána pěstí, ale skončilo to smrtí napadeného... pro srovnání.

http://www.romea.cz/cz/zpravodajstvi/domaci/za-konflikt-ve-strakonicich-nasledkem-ktereho-zemrel-milan-slemenda-padl-dvoulety-trest

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
11 0
možnosti
MK

Ten se u toho soudu moc neupejpal... Mít prachy, zaplatil by si ty školy třeba i přes PayPal

4 0
možnosti
SB

„Mrzí, mně, že nemám dost peněz, Kdybych je měl, jako ty gumy, tak bych vystudoval ne jednu vysokou školu, jako ty gumy, ale klidně dvě,“ uvedl do protokolu.

..........

Dvě vysoké školy?

A není to málo, Antone Pavloviči?

16 0
možnosti