Diskuze

Vedoucího oddílu viní ze zneužívání, podle spisu fotil nahou skautku v kukle

Obžalobě z pohlavního zneužití a vydírání nezletilých skautek čelí u Městského soudu v Praze absolvent policejní akademie D. R. Podle spisu v minulosti jako vedoucí skautského oddílu fotil a osahával nezletilé dívky. Muži nyní hrozí pět až dvanáct let vězení.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

Té první je dnes 20. 2018 je +3 až 4 roky. Té druhé je tedy kolik, 18?

Které dítě tady nemůže vypovídat u soudu pro možnou psychickou újmu, ale jeho výpověď na policii stačí k rozsudku? Rv

Napadá někoho jediný rozumný důvod, proč by holka ve 20 chtěla veřejně řešit nějaké své první erotické zážitky, pokud by na ně i došlo? Pochopil bych, že holky chtějí chránit další děti. Ale před čím? Žádné další děti žaloba nepřivedla.

Napadá mě, bude mu 40, holky kolem 20. Je to věk běžných mileneckých párů. "Čtyřicátník a jeho dvacítka." Tady mi sedí spíš vydírání ze strany holky.

(Vede tlupu holek 12-15 let. Sehnat dav poškozených by měla být pro žalobu hračka.) Rv:-P

0 6
možnosti
PJ

Obávám se, že o prvních erotických zážitcích se nedá hovořit.

A co by holky vedlo k vydírání?

Máte až moc bujnou fantazii.

0 0
možnosti
JM

Jestli nedostane pořádný flastr od soudu, přimlouvám se za větší flastr od lékařů, až se dostane do rukou rodičů, nebo ostatních skautů.

0 0
možnosti
KT

Tak to je síla. Má tady plno článků na iDNES. Doktor přes bezpečnost. Jeden z předních skautů. Proto 4 právníci, protože má pocit, že v Česku se takové případy bez diskuse odsuzují a nevina se bagatelizuje.

Posledně ta štvanice vyvolaná filmem V síti... Jakýkoliv argument letěl rovnou pod stůl. Ostatně, dámy už to dávno pochopily, že expartnera se nejlépe zbaví nařčením ze zneužívání. Česko.

0 5
možnosti
DO

D98a79v50i69d 45O46n76d95r96a

22. 2. 2022 15:52

KDU? Moc hezký

0 0
možnosti
KN

Vidim to na dalsi nekompromisni podminku :-(

7 0
možnosti
PP

Proč ta anonymizace?? Video s kandidátem jde velice snadno vyhledat třeba na FCB stránkách KDU-ČSL, zjistit tak obličej, jméno, rok narození atd. je otázkou několika minut... :-/

0 0
možnosti
PK

P20e19t41r 52K79o47l12á12ř

22. 2. 2022 15:09

Tohle je tedy velmi odporný příběh ... Nechci si ani představovat, že někdo ve 13 letech musí zažít sexuální násilí od takové bečky sádla. Těch 15 let se mi zdá tak akorát.

11 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
AV
PS

člověk by si myslel, že sotva najde jednoho, který má na to žaludek...

0 0
možnosti
MB

Obhájcům a obžalovanému se nelíbí gesta a poznámky předsedkyně soudu a přísedících, no, těm holkám se taky nelíbilo to,co jim dělal a to nebyli jen poznámky a gesta. Zasloužil by pořádný trest. Jenomže v Evropě je ČR známé jako ráj pedofilů a projdou jim tady věci jinde nemyslitelné, viz podmínka pro učitele sadistu a pedofila, který se ukájel trestáním nezletilých žaček a vyplácel je na holou.

6 4
možnosti
RB

Ráj pedofilů nevím teda.. Jediný komu prošlo dětské porno v počítači bez povšimnutí byl ten co pustil vraha na svobodu..

2 0
možnosti