ilustrační snímek

ilustrační snímek | foto: Jiří Meixner, iDNES.cz

Vlak srazil a usmrtil u vítkovských tunelů muže. Nehoda přerušila provoz vlaků

  • 0
Pražští hasiči a záchranáři zasahovali v pátek v podvečer u srážky muže s vlakem. Nehoda se stala u vítkovských tunelů a muž na místě zemřel. Událost zastavila přibližně na dvě hodiny provoz mezi Masarykovým nádražím a nádražími Praha-Libeň a Praha-Vysočany, uvedli hasiči a organizace ROPID.

„Byla to zranění neslučitelná se životem, takže jsme tam už nedokázali jakkoli pomoci,“ řekla mluvčí pražské zdravotnické záchranné služby Jana Poštová. Hasiči na twitteru uvedli, že se nehoda stala u vítkovských tunelů.

Nehoda podle webu pražské integrované dopravy zastavila před 18:00 provoz vlaků v úsecích Praha-Masarykovo nádraží - Praha-Libeň a Praha Masarykovo nádraží - Praha-Vysočany.

Omezení se dotklo převážně lokálních spojů. Byly odřeknuty například spoje linek S1, S2, S3, S22 a S34. Až po 20:00 byl provoz částečně obnoven a vlaky začaly jezdit po jedné koleji.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz

,